Subscribe:

29 May 2009

School Holiday Bakal Menjelma



Wihoo....esok bermulala school holiday...selamat bercuti kepada semua guru2 dan bebudak sekolah..tapi aku seperti biasa kena blaja kat maktab...yang sedihnya ada yang mengatakan cuti sekolah kali ni tak exam lagi just ada class cam biasa...adush,jadi lambat plak aku abes..dah plan baik scholl holiday akan dtg nak g travel tapi nampaknya tak kesampaian..takpela..lagipun seminggu je kan...sabarlah wahai nani..tak lama lagi...esok ada karnival ICT and maybe nak g jom heboh jap sebab nak jumpa kak roha...kalau malas takyah pergi...ahad plak g autoshow plak....so,agak penuh weekend kali ni...to abah jgn sedih2 sebab kete kena masuk workshop...yang penting abah selamat...sorry sebab tak dapat balik bentong sebab anakanda ada kelas...tapi don't worry akan balik jugak bila2 masa suke..tapi weekendla...apa plak aku merepek ni...okla, enjoy u'r holiday

6 comments:

DilOt said...

uwaaa...nak cuti gak..tp xdpt...sbb dilot bukan seorang pendidik...

huhu...

Hanani said...

takpe dilot...amik annual leave la...

mummYaeesh said...

mpti ke nani?

mummYaeesh said...

sekolah mana ni??seronok betul dak2 ni!

naqiubex said...

Alahai.. comelnyer budak budak kecik nih.. hahha

Hanani said...

mummYaeesh-->ha'ah mummYaeesh kat mpti..skang ni da jd ipti lak..sek kat gelang patah..budak2 ni memang suka amik gambar macam cikgu dia gakla..hehe

naqiubex-->budak2 mmg sentiasa comelkan..geram je tgk..huhu

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...