Subscribe:

06 May 2009

Tips Mengenal Diri Sendiri Melalui Tarikh Lahir

..
.............................
........................................................................




Arini aku nak share sikit tentang tips mengenal diri kita sendiri melalui tarikh lahir...cara ni bukan aku cipta sendiri tapi diilhamkan oleh DR FADZILAH KAMSAH..motivater yang glamour dan mantap kat Malaysia ni..aku dah dah try tips ni..kebetulan kena dengan aku plak...so,anda semua boleh mencubanya...jangan terlampau obses tau...


1. Pemimpin
2. Lembut
3. Kemas (Cerewet)
4. Rajin
5. Boleh berbincang
6. Angin
7. Patuh
8. Bisnes
9. Glamour


Contoh: 20.05. 1981


2 + 0 = 2 Maka kotak pertama adalah 2..


Kemudian campurkan kesemua nombor.. 2 + 0 + 0 + 5 + 1 + 9 + 8 + 1 = 26


Kemudian hasil campur yang lebih dari 9 akan dicampur lagi seperti : 2 + 6 = 8


Maka kotak kedua adalah 8..


Selepas itu kotak pertama akan dicampur dengan kotak kedua 2 + 8 = 10


Oleh kerana hasil campur lebih dari 9 maka dicampur lagi 1 + 0 = 1


Maka kotak ketiga ialah 1..


hasilnya ---> 2 : Lembut 8: Bisnes 1: Pemimpin


Maka anda sudah cerminkan diri anda mungkin sifat-sifat ini ada dalam diri anda dan mana tahu mungkin suatu hari nanti dengan sifat ini anda akan menjadi seorang yang berguna..
Selamat mencuba...

3 comments:

sue-babygenjos said...

erm...da kira..
hasilnya aku SAMA je sikap ngan den..sehati sejiwa gitu...heHehe..

ciare (^_^)v said...

wuuuwuuuwuuu T______T

syanteknyee...nak itot ^_^

Hanani said...

sue:cayala...memang jodoh ko dengan din genjos...

ciare:nak itot ke? jom2..nanti tak siap lak persiapan nak kawen..heheh

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...