Subscribe:

04 October 2014

Kombo ESP pada harga MURAH

Sempena promosi hebat ESP pada bulan ni maka Kombo ESP juga hot sangat-sangat..mana taknya dapat harga kasih sayang kan..memang berbaloi...nah,saya detailskan lagi khas untuk semua...

1. ESP + Vita E 👉 Untuk kulit anjal dan bebas cela parut degil dan jahat

2. ESP + Omega Guard 👉 Untuk perkembangan otak janin dan pemeliharaan dan pemuliharaan rahim yang baik

3. ESP + Vita-lea 👉 Untuk tenaga berpanjangan dan kesihatn yang optimum

4. ESP + Lecithin 👉 Bagus utk 'weight management', dapat kenyang lebih lama dan pembakaran lemak degil oleh lecithin

5. ESP + Alfalfa 👉 Untuk membantu penyusuan susu ibu. Membantu dalam mempercepatkan proses penghasilan susu dan bertindak sebagai milk booster

6. ESP + GLA Complex 👉 Untuk meningkatkan kesuburan kaum wanita.

7. ESP + Ostematrix 👉 Untuk yang sering mengalami sakit kepala kronik/migrain

8. ESP + Zinc 👉 Untuk proses berpantang yang sihat, gembira dan bertenaga. Luka bersalin dan luka jahitan czer akan cepat kering dan sembuh

9. ESP + Performance Drink 👉 Untuk tenaga sekuat bateri Energizer!

Pat-pat siku lipat
Siapa cepat dia mendapat..

Sementara stok masih ada...beza memang berbeza sangat harganya...

Nak kombo yang mana? Hubungi saya untuk lebih details..

Hanani
SMS/WHATSAPP 012 3485657

27 September 2014

Kenapa Shaklee Pilihan Ramai?

Mahukan PERUBAHAN dalam pendapatan isi rumah anda! Bersama saya dan impian juga menjaga KESIHATAN bersama!

Adakah ANDA yang kami cari dan maksudkan? Anda BERMINAT mahu lakukan PERUBAHAN pada pendapatan anda setiap bulan? Membantu menambah pendapatan isi rumah.. Juga isteri yang tidak bekerja mampu menjana penadapat walau hanya dari rumah sahaja. Kini semua hanya di hujung jari anda!

Mengamalkan PRODUK SHAKLEE dalam masa sama BERNIAGA untuk jana pendapatan isi rumah kini menjadi PILIHAN utama para ISTERI untuk terus bina IMPIAN tanpa sempadan...

Hanya bermodalkan RM75 (Semenanjung) & RM85 (Sabah/Serawak) untuk pendaftaran ahli & business starter kit , anda berpeluang untuk menikmati pelbagai insentif yang ditawarkan oleh Shaklee:

✔ Ganjaran tunai (CASH)
☑ Bonus peribadi sehingga 21%
☑Leadership bonus sehingga 6 level
☑ Insentif Coordinator sehingga 1.5%

✔ Program Kereta - berpeluang mendapat tambahan bonus utk bayar kereta kita.

✔ Convention - kira percutian yg ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee (dalam negara & luar negara). Ada juga peluang utk menunaikan Umrah ynag mana semuanya berupa 6 bintang.

Kenapa saya pilih SHAKLEE? Kenapa BUKAN produk lain?

Jawapannya adalah peluang dan kebaikan yang diberikan oleh Shaklee tersangat BERBEZA. Apa KELEBIHAN Join bersama kami? Peluang yang anda dapat?

Apa KELEBIHAN jika anda berdaftar dengan kami??

• Anda tak perlu simpan stok dirumah , KINI boleh di lakukan secara ONLINE.
• Anda akan diberikan tunjuk ajar & bimbingan secara percuma secara maya mahupun perjumpaan HEBAT dari orang-orang HEBAT kita semua.
• Anda akan diberikan laluan dan berada ke dalam secret group tertutup Shaklee yang membincangkan tentang product, customer, cara konsultasi dan sebagainya secara percuma..malah anda hanya perlu "duplicate" cara yang terbaik untuk laluan KEJAYAAN anda.
• Anda akan diberikan info tentang biz online, tips marketing, cara menarik customer, dan sebagainya juga secara percuma dan anda tak perlu pun keluar rumah untuk urusan pos barang dan segalanya..(Tapi saya lebih suka ke pajabat pos sebab tu adalah kepuasan hati saya dalam memberikan service terbaik untuk para pelanggan saya)

☑ Peluang mendapat/ memperbaiki taraf kesihatan yang baik melalui produk supplement yg diiktiraf di dunia (malalui kajian saintifik & journal yg diterbitkan). – Sudah berada di pasaran 57 tahun tau!

☑ Peluang mendapat/ memperbaiki taraf hidup dari segi ekonomi..Bonus pula di bayar pada tengah bulan...time semua orang tengah kering kan..wauu ..superb...sapa nak bagi kalau kita tak berusaha mengubah impian hidup kita kalu buka diri kita sendiri bukan?

Jangan Lepaskan PELUANG KEEMASAN Ini! PECUMA KEAHLIAN untuk anda yang BERKELAYAKAN terus ...produk dapat.. keahlian terus milik anda juga....

Hubungi saya jika ingin bersama kami..

Hanani Hamid
012 3485657
hanani217@gmail.com
Fb : hanani hamid
Fb Page : Sihat Hebat

16 September 2014

Selamat Hari Malaysia

Salam satu Malaysia.

Selamat Hari Malaysia yang ke 51 dan selamat bercuti kepada anda semua rakyat Malaysia. Setiap tahun pada tarikh 16 September, Hari Malaysia disambut bagi memperingati penubuhan persekutuan Malaysia yang diistiharkan pada 16 September 1963.

12 September 2014

Tips Atasi Masalah Jerawat Dengan Mudah

Jerawat bukan sahaja dilihat satu masalah yang menyebabkan rupa sebenar individu seolah-olah `terlindung', tetapi memberi kesan besar kepada emosi sehingga mampu mengurangkan hubungan sosial dan keyakinan diri.

Kajian menunjukkan, masalah jerawat `menyerang' hampir 80 peratus masyarakat di negara ini terutama golongan remaja sekitar peringkat umur awal persekolahan menengah hingga awal 20-an.

Keadaan ini terjadi disebabkan perubahan hormon remaja yang berlaku sejak usia kanak-kanak hingga dewasa.

Bagaimanapun, jerawat yang teruk mungkin disebabkan faktor penyumbang tambahan seperti jangkitan kuman melalui penyakit, alahan, ketidakseimbangan melampau hormon dan kesilapan aspek penjagaan kulit.

Tip atasi masalah jerawat

1 Cuci Kulit Wajah

Lakukan pencucian dan pembersihan wajah paling kurang dua kali sehari melalui urutan ringan di seluruh wajah, menggunakan pencuci khas bertekstur lembut (beli mengikut jenis kulit wajah sama ada normal, kering, berminyak atau sensitif).

2 Jangan Memicit Jerawat

Anda dilarang memicit jerawat. Sekiranya berlaku, perkara ini boleh memburukkan keadaan kulit dan berisiko meninggalkan parut kekal. Berjumpalah pakar kulit bertauliah atau pakar dermatologi sama ada di hospital atau klinik untuk mendapatkan khidmat nasihat mengatasinya.

3 Gunakan Krim Pelembap

Pancaran sinaran Ultra Lembayung (UV) yang terkena pada kulit wajah walaupun sedikit akan merosakkan struktur protein dan DNA, justeru bagi mengatasi keadaan ini, sapukan pelembap kulit wajah yang mempunyai pelindung sinaran UV setiap kali keluar rumah pada waktu siang.

4 Elak Tukar Produk Penjagaan Wajah Secara Kerap

Janganlah selalu menukar produk pembersihan dan kecantikan wajah. Ini akan menyebabkan keradangan atau alahan pada kulit, sebaliknya gunakan sesuatu produk sehingga nampak kesan nyata dan jika kurang sesuai, baru ditukar.

5 Pakai Bedak Muka Berasaskan Mineral

Elak menggunakan bedak padat kerana span yang digunakan berkali-kali dan lembap di dalam bekas akan menggalakkan pembiakan bakteria, lebih baik gunakan bedak berasaskan mineral seratus peratus tanpa sebarang campuran bendasing kerana anti-inflammatori, tidak menutupi pori dan teksturnya kering.

6 Amalkan Pemakanan Sesuai
Individu mengalami masalah ini terutama jenis serius perlu mengurangkan pemakanan berminyak dan pedas.

7 Minum Air Kosong

Amalkan meminum air kosong dalam kuantiti yang banyak setiap hari, sekurang-kurangnya tiga liter, bertujuan memastikan keadaan dalaman badan sentiasa bersih dan kurang toksik.




11 September 2014

Cantik Jelita dengan Collagen Powder Shaklee

Kenapa mesti Collagen Powder Shaklee?

💄Collagen Powder Shaklee mengandungi 400mg proprietari RSS collagen

💄Collagen Powder Shaklee mengandungi kolagen yang tulen, berkualiti tinggi dan diektrak dari sisik ikan merah (ikan merah adalah sumber collagen terbaik kerana daya ketahanannya)

💄Dalam Collagen Powder Shaklee, molekulnya ringan untuk memudahkan diserap oleh badan bagi kesan yang cepat dan hebat

💄Collagen Powder Shaklee mengandungi 7 bahan tambahan termasuk Vit B dan C yang menyokong kecantikan dalaman dan luaran anda..

7 Kesan dan Faedah Mengambil Collagen Powder Shaklee

1. Anti Penuaan - Mengecilkan liang-liang pori, kedutan dan garris-garis halus yang kelihatan.

2. Menghidratkan - Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan mengelupas pada muka.

3. Mengembalikan Keanjalan Kulit - Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan.

4. Melicinkan - Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit.

5. Menyubur - Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar.

6. Mencerah - Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit.

7. Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Cantik dan sihat semulajadi dengan Collagen Powder Shaklee 💁💁...memang berbaloi-baloi👍👍...

Hubungi saya,
Hanani
012 3485657
Email : hanani217@gmail.com

10 September 2014

Bagaimana Mengekalkan Rahsia Keintiman Suami Isteri

Rahsia Keintiman Suami Isteri 💏💏

Isteri gembira
Suami bahagia

Apabila ianya dikenali sebagai VITAMIN CINTA pasti akan membuatkan hubungan suami isteri lebih bahagia...

Sebelum itu saya nak berkongsi dengan semua apa punca atau sebab anda kurang merasakan nikmat keintiman :

💞 Kurang Lubrikasi - Keadaan ini terjadi selalunya disebabkan kurang aktiviti “foreplay”, tetapi ia lebih dikaitkan dengan oleh kekurangan hormon selepas menopos, selepas pantang atau semasa menyusu badan. Sebab kurang lubrikasi yang lebih jarang ialah kesan sampingan dari pemakanan ubat seperti antimurung, pil darah tinggi, ubat selsema, sedatif dan sesetengah pil perancang.

💞 Jangkitan kuman - Jangkitan bakteria pada pundi kencing dan faraj boleh menyebabkan kesakitan semasa hubungan seks.
Alahan pada alat pencegah kehamilan dan krim seperti condom, jeli pelincir, krim haruman faraj dan sebagainya boleh menyebabkan inflamasi disekitar faraj dan rasa sakit setiap kali mengunakannya.

💞 Vaginismus - Iaitu kekejangan otot keliling faraj yang berlaku dibawah sedar juga boleh menyukarkan penetrasi dan seterusnya kesakitan semasa seks.

💞 Masalah sakit puan - Termasuk endometriosis, radang pelvis, uterine prolapse, rahim jatuh, fibroid dan ovarian cyst.

💞 Masalah kecacatan konjenital pada sistem peranakan - Sesetengah wanita diahirkan dengan selaput dara tebal, faraj yang sempit ( vaginal stenosis) dan sebagainya yang boleh menjdi punca kesakitan yang teruk semasa seks,

💞 Radang dan iritasi selepas pembedahan - Radang dan iritasi selepas pembedahan dan jahitan pada bahagian genital boleh menjurus kepada rasa sakit dan sengal semasa seks.

💞 Parut pembedahan - Parut dari pembedahan histerektomi dan kesan kemoterapi boleh menyebabkan sakit semasa seks.

💞 Faktor emosi - Emosi kerap memainkan peranan dan boleh menjurus kepada sakit semasa seks. Rasa cemas, murung dan rendah diri terhadap keadaan fizikal tubuh badan boleh menyebabkan kurang rasa erotik dan seterusnya sakit semasa seks. Tekanan perasaan menyebabkan otot faraj tegang dan seterusnya penetrasi sukar terjadi.

Apa yang diperlukan untuk mengekalkan keintiman secara semulajadi...Saya nak berkongsi berdasarkan pengalaman saya sendiri dan juga beberapa yang lain..

Antara khasiat Alfalfa Complex bagi hubungan keintiman suami isteri :

- Mengandungi phytoestrogens yang menyebabkan ia mempunyai khasiat seperti kacip fatimah untuk merapatkan bahagian intim wanita.
- Membantu meningkatkan libido.
- Meningkatkan keinginan untuk bersama.
- Membantu mengurangkan masalah keputihan.
- Merawat masalah kekeringan vagina

Khasiat Vitamin E Shaklee untuk meningkatkan keintiman suami isteri :

Peranan vitamin E kepada suami:
1. Lebih tenaga
2. Ereksi yang lebih lama
3. Lebih cepat terangsang
4. Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Vitamin E untuk isteri:
1. Lebih tenaga
2. Ereksi yang lebih lama
3. Lebih cepat terangsang
4. Untuk menstabilkan hubungan seks/kewanitaan terutama bagi ibu menyusu
yang mempunyai kandungan prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi

Jangan tak tau yang Vitamin E juga membantu seorang isteri menstabilkan hormonnya sekaligus meningkatkan citarasa seksual...

Ramai yang memberikan respon yang sangat positif setelah mencubanya...nak tau apa kesannya kenalah cuba dahulu 😉😉😉...

Hadiahkan kepada yang tersayang...pasti tak menyesal...tapi senyum sampai ke telinga...ops...

Hubungi saya untuk pertanyaan dan konsultasi terbaik...

Hanani
SMS/WHATSAPP :012 3485657
Email : hanani217@gmail.com
FB Page : Sihat Hebat