Subscribe:

04 May 2009

Autoshow kat Pasir Gudang

Semalam aku dah siap wat entry panjang lebar..pastu aku nak publish je internet boleh wat hal plak...adus, tensionnya...tros malas nak taip dah sebab menyiapkan diri nak g autoshow kat Pasir Gudang...lenkali la tulis semula...huhu..semalam AVY RS aku join autoshow..saje2 je join..salam perkenalan..before ni OPTI CLASSIC my hubby je yg pernah join autoshow..tu pun sekali je..dapat nom 3...semalam AVY dapat saguhati je..takpela...lenkali cuba lagi...tapi support dari geng KERETA GANAZZZ memang best..sume yg dtg mesti tolong2 apa yg patut..yela,kan satu team mestila tolong menolong amalan mulia..btol tak?....tapi ganaz tetap ganaz..ALONG menang kategori perodua standard modified..itu je kategori yg ada untuk perodua..congratulations ALONG...
Pas abes autoshow kitorang makan2 kat tempat biasa..mana lagi kalau bukan MY FRIEND TOMYAM kat kempas..masing2 makan dengan gembira..huk..huk..huk..kat sini aku upload pic2 yang diambil time autoshow..







3 comments:

wiwita said...

pesal ko bulat sama mcm azreen dh nih.. aishh.. confius

Hanani said...

aku dah turun 10kg tau pas amik jus mate 5..huhu..ramai yg dah tegur...gambar tu takleh caye...ko tengok dalam frenster..gambar yg blh dipercayai..

sue-babygenjos said...

ganaz tetap ganaz eh.
macam kenal je ayat tu.
huhuhu. pelik la aku.
aku datang tapi takde gambar.
pelik la. :P

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...