Subscribe:

20 May 2009

Keretaku Sakit...


Tajuk entry kali ni cam funny je kan...mana taknya arini pagi2 lagi AVY RS aku wat hal...nak start je tak boleh..cuak kejap..nak dijadikan citer time kete aku takleh start adala sorang insan ni baik hati nak menolong....aku plak takut je manala tau dia nak memain ke? tapi tetiba je dia bersuara " akak jangan risau sebab saya bukan budak jahat "...bila aku cakap ok je tros dia tengok2kan kete aku..nasib baik dia pandai bab2 kete..rupa2nya mamat tu mechanic...senang citer..agaknya muka aku nampak cuak kot..takla aku sesorang je menunggu hubby sampai..agaknya orang tu dihantar memang nak tolong aku..huhu..kalau tak mesti lambat aku g sekolah...memang kebetulan betul...kalau dibuatnya kete aku berenti tengah jalan naya gak...dah la jalan ke gelang patah tu mencabar...mau aku kejung sorang2 tengah jalan tu...mechanic tu dah nak abes godek kete aku je hubby aku sampai..godek punya godek dah siap..memang budak baik..kalau tak dia mesti buat kete aku jadi ntah pape plak kan...so, aku boleh pergi ke sekolah dengan selamatnya...hubby aku cakap mechanic tu tanak duit..dia kata sket je...tolong-menolong amalan mulia..moral of the story kalau kita ada ilmu jangan kedekut..

3 comments:

sue-babygenjos said...

ape yg rosaknye?

Hanani said...

bateri aku dah weak..huhu..sib baik tu je..kalau tak jenoh aku nak menunggu..

sue-babygenjos said...

lor....hehehe
nasib baik ko tak pe2...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...