Subscribe:

06 June 2009

Autoshow kat Angsana

Erm, da lama tak update entry kerana amat bz dengan tugas seharian di maktab dari pagi sampai ke petang..banyak yang nak di storykan bersama2 tapi apakan daya memang teramat bz..tapi arini aku luangkan gak masa untuk update..minggu ni tekak aku memang membuatkan aku susah nak tido malam..asek batok je..sakit plak tu..dah berjenis2 air aku minum untuk legakan batuk ni tapi tak elok2 gak..redha je la..kalau bukak sekolah ni tak elok2 gak alamatnya aku ngajar dalam keadaan senyap sepi je la..kalau bersuara sikit je mesti gatal tekak ni..kalaula boleh masukkan tangan then garu mesti bestkan...takut nanti jadi lain plak...sape2 blh bagi cadangan untuk wat tekak aku jadi seperti sediakala ke? menderita betul sakit tekak ni..sib baik aku n cikgu kalau penyanyi abes sume show kena cancel...hehe....esok my mom in law nak wat kenduri doa selamat dan bbq sekali..sesiapa yang stay berhampiran skudai dijemput hadir..pas isyak k...kalau nak bawa ubat untuk tekak aku ni dipersilakan...dah putus asa nak cari ubat...

Sebelum terlupa aku nak bagitau yang ahad lepas kat angsana kan ada autoshow..AVY and OPTI CLASSIC join sekali tapi hanya AVY RS je yang mendapat tempat...dapa tempat ketiga kategori JDM...really tak sangka...persaingan memang hebat tapi dah rezeki dapat gak kan...tq for geng kereta ganazzz yang hadir memberikan dorongan...to fashya dan en tunangnya tq for coming to support us...nanti kalau ada autoshow dtg lagi tau...so aku upload skali gambar2 time autoshow k...tak banyak sangat amik sebab bz sket aritu..pastu memang teramat panas...untuk legakan panas terik tu aku pun jejalanla dalam angsana...dah agak sejuk kuar smula...gambar lain ada lagi tapi tak transfer lagi dalam fon..gambar ni sume dalam kamera digital...




5 comments:

mummYaeesh said...

cuba minum kicap perah asam limau..bunyi mcm pelik tp berkesan!

mana satu kete uols nani??oo join autoshow kete rupenye..ahkau dlu sibuk autoshow skuter tp sejak sibuk wat event tak terlayan nak join autoshow!

Hanani said...

mummYaeesh->tq 4 the petua...minta2 dah tak menderita sakit tekak lagi..kete nani yang kaler hitam tu and hubby yang kaler hijau tu...saje2 layan autoshow mummy...takde anak ni blh isi masa lapang nanti kalau dah berderet jenoh plak kan...hehe

mana gambar skuter ahkau?nak tngok blh..mesti cantik ni..

ღnFashyaღ said...

kak nani, nti kite bagi pic lagi yang kat dalam kamera kite lepas dapat cam dari adik k...

Dilah - DilOt said...

lor..rajinnye die ...tp tak gi angsana last week..ruginye...

Hanani said...

fashya-->ok,pape roger k..

dilot-->next time blh jumpa lagi..dtg tau..jb, stay katne?

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...