Subscribe:

23 May 2009

Balik Kampung...


happy sebab dapat balik kampung..
Hari ni adalah hari yang aku tunggu2 sebab dapat balik hometown...dah lama tak balik umah manis umah (home sweet home)...pas hubby abes keje je kitorang terus gerak balik...doakan kami selamat pergi dan selamat kembali...amin...huhu..semangat keterujaan membuak2 sebab nak balik kg...korang ingat time raya je ke berkobar2 nak balik...time tak raya pun berkobar2 gak tau...sebab aku dok jauh dari family...jauh di JB.aku ni dahla jenis yg time blaja dulu suke homesick...nape tah..ditakdirkan berkahwin dengan orang yang jauh dari umah aku plak..memula cam sedih tapi lama-kelamaan dah imune kot..kalau tak dulu time 1st sem kat UPM je tiap2 minggu mesti balik umah..mentang2 dekat asek balik je..tinggalla rumetku a.k.a Fashya,Ana,Wan bertiga-tigaan...tapi sekarang ni dah ada hubby aku ok sket..ditambah dengan layanan mak mertuaku yang best takla rasa sedih sangat..kalau tak mau pening hubby nak melayan aku...tahun ni raya turn aku plak...so,bentong here i come...aik,apsal dah melalut citer sampai turn raya plak ni..ini menunjukkan tanda2 Pn Nur Hanani dah mengantok...so,hingga ketemu di lain siaran....selamat beramal..hehe

5 comments:

DilOt said...

kg kat jb..kat mane..sibuk lak nak tau..hehe..

wiwita said...

muhuhu... x saba aku nk raya kt kedahh!!.. yihuuu!!.. maby next year last raya as "cik" huhuhu.. perasaannnnnnnnn....

mummYaeesh said...

uiks..upm ke??thn bile??
so kg u ni kat bentong ke kat jb??agak musykil di situ!woohooo

Hanani said...

dilot-->kg nani kat bentong..stay kat jb..kat skudai..dilot jb katne?

wiwita-->raya kat bentong best tapi kat muar dapat experience lain plak..kena g raya 1 kg..penat woo..best

mummyaesh-->upm masuk thn 2004..grad tahun 2006..kg nani kat bentong..skang stay kat jb..

mummYaeesh said...

oic..jb stay katne?

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...