Subscribe:

26 December 2012

Tudung Chiffon 3 Layer Size L Esklusif dengan Brooch ~ Murah


Salam semua..dah lama tak update, arini terus update tentang Tudung Chiffon 3 Layer Size L Esklusif dengan Brooch. Sebab apa esklusif? Kerana size L..Ramai yang request tudung chiffon 3 layer size L..kali ni aku up sekali dengan brooch..dan harga sangat reasonable..dan yang lagi best SEKALI KERONGSANG DENGAN AWNING FULL CAP CHIFFON. MATERIAL KAIN CHIFFON CREPE SILK. Sesiapa yang berminat boleh terus sms nombor di bawah ye. Untuk nak pastikan masih available ke tak boleh lawati FB Page kat bawah  Semua warna di bawah adalah available. Harga adalah sangat berpatutan dengan material yang baik. Sekali lagi dinyatakan bahawa size adalah L ye...cepat sementara stok masih ada..





more info :
tel : 012-348 5657 (NANI)
facebook : De' Hijab

5 comments:

Ciare Baha said...

berapa harga ni kak nani? cer DM kat twitter hehe

Anonymous said...

masih ada lg ke ?Berapa RM?

Anonymous said...

Ada stock la x?

Anonymous said...

Ada stock lg x n brape harga?

Anonymous said...

Ada stock lg ke?

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...