Subscribe:

05 May 2009

Menjawab TAG....

1.Bekas kekasih saya adalah :
My kittens ( GARFIELD, PUSSY, KITTY CHUMMY )..yang dah takde….huhu

2.Saya sedang mendengar:
bercinta from Faizal Tahir…layan je sebab radio dalam bilik guru ni kuar lagu ni..

3.Mungkin saya patut :
belajar wat cupcake dari sekarang…

4.Saya suka :
amik gambar sendiri, window shopping, swimming dan tengok wayang dengan hubby

5.Sahabat-sahabat baik saya :
hanya saya yang tau siapa yang ada di hati saya..u all knows who u are..

6.Saya tak paham :
kenapa kittens saya mati sedangkan saya dah jaga dengan baik sangat...

7.Saya kehilangan :
kesabaran bila ada orang yang suka cakap depan kita lain, belakang kita lain..kira TALAM DUA MUKA la..

8.Ramai yang berkata :
tak tau ar..apa ek?

9.Makna nama saya :
NUR HANANI .:Cahaya Kasih Sayang.: sebab tu saya cepat sayang kat orang dan orang pun cepat sayang saya..uiks..

10.Cinta itu adalah:
SUBJEKTIF…sayangilah orang yang menyayangi kita dan hargai mereka selagi mereka ada di sisi kita…

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
asyik memandang saya..hehe

12.Saya akan cuba :
jadi yang terbaik..dan wat yang terbaik dalam apa yang saya lakukan..

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
kekal hingga ke akhir hayat….

14.Telefon bimbit saya :
NOKIA 3120 CLASSIC…classic senantiasa best cam OPTI CLASSIC…

15.Bila saya terjaga dari tidur :
saya mesti sapu muka saya sambil selawat 3 kali..petua ni ustazah sek. men. saya yg bgtau.dia kata kalau selalu amalkan muka kita akan berseri2…cubalah..

16.Saya paling meluat apabila :
ada orang yang hipokrit…

17.Pesta/Parti adalah :
happening and cool

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
MIKO….sebab bulu dia tebal cam karpet yg tebal tu..

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
saat ini kerana saya dah graduate dari belajar, dapat kerja yang membanggakan, berkahwin dengan orang yang saya sayang dan sayang saya....nk tunggu dapat baby je ni…

20.Hari ini :
saya nak relax2 dengan hubby..

21.Malam ini saya akan :
layan dvd yang baru beli tapi tak tengok lagi…tajuk apa ntah..tak ingat lak..

22.Esok pula saya akan :
kerja mcm biasa dan malam plak layan futsal hubby and geng 77..

23.Saya betul2 inginkan :
kebahagiaan sentiasa bersama saya dan dikelilingi dengan orang yang sayang saya…

24.Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini :
saya berasa sangat bersyukur kerana ALLAH mengurniakan wajah yang sempurna..

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan? :
JUSCO BKT INDAH & GENTING HIGHLANDS..

26.Makanan Barat atau Jepun? :
saya suka fish & chip…sushi pun saya suka sangat..camne tu?

27.Bilik yang terang atau gelap? :
gelap sebab baru best nak tido…

28.Makanan segera adalah :
sangat tidak bagus sebab buat saya jadi gemuk….sekarang ni saya memang pantang dari fast food ni..

29.Ayat terakhir yang sy katakan pada seseorang?
take care….

30.Siapa yang sy nak Tag?
- my sister (wiwit)
-fashya
-dan sesiapa yang tegah membaca blog ni…wajib tau…

3 comments:

AMaNiNa said...

aduii..kene jawab gak ke tag nie..nyesal plak singgah blog nani..hehehehe..ada masa nanti atie jawab yer tag tueh...

sue-babygenjos said...

pergh...ayat seorang cikgu...caya!! he he he....

Hanani said...

watie: jawab jangan tak jawab watie..tapi kalau banyak keje tak jawab pun takpe..huhu..faham situasi seorang isteri dan mama..

sue:ayat biasa je sue...tu pun cilok2 ko nye ayat sket..hehe

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...