Subscribe:

24 July 2012

Maxi Dress dan Jubah Cantik Dengan Harga Berpatutan



Haritu aku ada request pada sesiapa yang tau link maxi dress atau jubah yang best-bestkan..Ni aku dapat dari rakan twitter dan blogger. Thanks to Elly kerana bagi link ni kat Nani ye. Memang akan beli 2, 3 helai mungkin lebih kot..sebab nak wat stok baju mengandung sekali. Aku memang suka design-design dia . Harga pun ok dan yang penting FREE DELIVERY. Kalau free je cepat aku suka..hahaha.. So kepada yang berminat boleh klik link ni ye kawan-kawan ---> http://dehotshop.blogspot.com/ .Kalau sesiapa yang tau link-link menarik untuk maxi dress dan jubah lagi sila inform ye..Jasa korang dikenang


Cantikkan design dia..simple dan tak serabut..yg ni memang ada dalam list aku...
Yang ni pun cantik. Merelip-relip sikit..Saiz pun ada sampai XXL...

Kalau yg selim-melim tu boleh beli yang ni..Kesimpulannya macam-ada. Bukan maxi dress dan jubah je. Tudung, skirt, blouse pun ada. Yang penting harga berpatutan...Aku rasa dah macam duta website ni plak..Kepada owner website, sila banyakkan lagi design-desing yang cun dengan harga yang berpatutan ye..

3 comments:

NURUL JAMIAN said...

cantik semuanya

mamaelly said...

hihihih beli beli jangan xbeli..elly dah slamat mengorder

♥~~Rino@~~♥ said...

jom tgk dress cantik2 di http://rinoalytionista.blogspot.com/ TQ

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...