Subscribe:

22 May 2009

~^Syurga Cinta^~


Melihatkan tajuk macam best je...selalunya setiap kames aku dan hubby mesti jadi pengunjung setia GSC kat Pelangi Leisure Mall..apalagi kalau tak layan movie...kitorang ni memang fanatik dengan movie2 ni...arini rasa2nya cam nak layan citer SYURGA CINTA sebab citer lain cam tak best untuk ditonton..sume movie baru yang best dah tengok..tinggal ni je yang belum...aku suka tengok Heliza..mata dia memang cantik....so,aku takleh nak bagi rating lagi untuk citer ni..dah tengok nanti baru boleh bagi rating....asal tak memeningkan kepala dah cukup...sekian untuk entry pada hari ini..agak pendek,ringkas,padat dan tepat...cam wat rumusan time sekolahla plak..hehe...

2 comments:

mummYaeesh said...

wah bestnye stiap khamis mlm g wayang..weols dulu pun sama klu tak dan g cinema mmg borong dvd tak ingat punye tp sejak da terjebak dgn blog ni hobi tu hilang sudah..hik3

Hanani said...

mummy dah ada baby...kalau tak sempat tengok movie memang borong dvd gak...layan blog ni memang tak sedar masa dah berlalu camtu je..tu namanya dah dapat virus update blog..hehe

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...