Subscribe:

08 May 2009

Heading to Pulau Sibu....





Ni adalah stick entry sampai aku balik dari Pulau Sibu..Melihatkan tajuk pun dah tau kan...next week aku kena gi Pulau Sibu sempena Pendidikan Luar anjuran IPTI..merangkap tempat aku belajar ilmu perguruan..kena gi dari 12 may sampai 15 may...lamanya...macam2 aktiviti kena wat...contohnya macam flying fox, wall climbing, kayak and macam2 lagila sukan air...readykan stamina je....insyallah boleh watnya...as usual, i like sukan berair...tapi kenala menghadap matahari yang terik memancar...dan akan menyebabkan kulit aku terbakar...OMG, sunburn yang teruk akan melanda aku...mesti rentung terbakarnya kulit aku...redha je la...rentung pun rentungla...pas pendidikan luar ni exam plak...tak sabrnya nak abes exam...doakan aku berjaya ye..sian hubby kena tinggal..nak wat camne kalau sayang suami tinggal2kan..aik, cam salah je peribahasa je..huk..huk..

3 comments:

DilOt said...

aktiviti2 tu amat menyeronokkan..

Hanani said...

yes dilot..memang best..tak sabar nak wat sume tu...

AMaNiNa said...

wow..cantiknya Pulau Sibu..bila la leh g sana nie..tingin gak nak jejakkan kaki ke Pulau Sibu..cantik betul pantai..nya..by the way..bila nani panggil ngan nama watie tue..tingat masa zaman sekolah2 dulu..tinggal kenangan jek nama tue..skang all my prenz call me atie..kikikikiki...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...