Subscribe:

05 May 2009

Kittens 2nd edition

Entry kali ni agak menyedihkan sebab kittens aku dah memejamkan mata buat selama-lamanya atau kata nama lainnya 'meninggal dunia'..huhu...aku pun tak tau virus apa yang melanda kittens aku tu sebab diorang dah semakin membesar dan gemuk...dah takde jodoh dengan aku kot..bulu2 pun dah cantik..sikit punya baik aku jaga...aku siap shopping barang2 untuk kittens aku lagi...sedihnya..hubby aku plak kata nak bela kucing lain plak...tak putus asa btol..hehe...aku yg tanak..aku nak bela arnab..dari mula kawen lagi aku nak bela arnab tapi hubby yang tak bagi..last2 malam tadi dia bagi aku restu nak bela arnab....so, sue ko kena ajar aku camne nak jadi penjaga arnab yang bagus..hehe...sementara tunggu nak dapat baby bela la apa yang patut sebab kitorang husband and wife sangat cintakan haiwan..huhu...

2 comments:

sue-babygenjos said...

ala siannyer kucing ko dah 'pergi'...aku dah fobia sgt nak bela kucing sebab tu aku bela arnab...arnab senang jer nak jaga nani...bagi mkn, minum dan belai mcm kucing tapi jangan bagi makanan sembarangan mcm carrot atau benda makanan yang basah2 ni...gerenti k.o punyer...kalau free datanglah rumah aku tgok kiki lala aku dah makin membesar...esok aku nak potong kuku diorang..habid dada aku kena cakar...

Hanani said...

tu la sue..aku ingat nak bela arnab la....ko kena tlg aku bagi tips2 jaga arnab...tak sabar plak nak bela arnab ni...arnab ko tu jenis apa ek?

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...