Subscribe:

25 May 2009

Jawab tag Fashya


8) People To Tag :

i. kak nani

tag dari Cik Fashya....


1st of all nak ucapkan tq sebab aku telah dipilih oleh Cik Fashya sebagai 1st ranking untuk menjawab tag daripada beliau...huhu...love u..

....

..........

........................


1. Do you think you are hot?
-memang hot sebab skang ni musim panas..hehe..


2. Upload your favourite picture of you.

aku rasa ni la antara pic yang aku ske...time aku bersanding..



4) When was the last time you ate pizza?

alamak,dah tak ingatla..rasanya 4 bulan yang lepas sebab start diet terus tak makan pizza sampai skang..

5) The last song you listened to?

Halo by Beyonce...best..credit to ciare yang upload lagu ni dalam songlist dia..

6) What are you doing right now besides this?

minum cikong sejuk di tengah cuaca panas terik..

7) What name would you prefer besides yours?

erm....aku rasa nama aku skang je yang memang sesuai..

8) People To Tag :

i. wiwit

ii. sue

iii.ciare

iv. atie

v. mummYaeesh


9) Who is number one?

my sista

10) Number three is having a relationship with?

her fiance la....bride to be nih....

11) Say something about number five?

mummy yang rajin update blog and ada baby yang cute

12) How about number four?

kawan sekolah time sekolah rendah and ada baby gurl yang comel

13) Who is number two?

geng yang slalu ada time g autoshow dan berkonvoi...

5 comments:

ciare (^_^)v said...

erk! saya penah jwb tag ni..selamattt bride to be...hiks =P

mummYaeesh said...

hiks..weols pun da pernah wat ini tag..mcm ciare gak!i'm sorry!
seb baik klu tak harus nak pengsan jap..(byk nye la utang tag)

Hanani said...

erm...dah jawab nak wat camnekan..hehe..its ok...

cek.mek.molek said...

love fashya je ke...? huhuhu.. mama amsyar pn nak gak...

Hanani said...

cek.mek.molek-->huhu...love mama amsyar gak..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...