Subscribe:

02 August 2012

Hadiah dari Kawan Blogger - Princess Momoy


Semalam aku rasa terharu sangat..Kenapa??? Sebabnya dapat hadiah dari kawan blogger - Princess Momoy. Terima kasih sangat-sangat ye darling. Baru je kenal dengan dia. Dia memang selalu komen pada setiap entry. Dan yang paling tak sangka dia bagi hadiah sempena birthday aku. Even dah belated tapi aku rasa terharu dan happy sangat. Ingatkan apala parcel yang sampai untuk aku sebab takde plak beli barang online lagi. Rupa-rupanya adalah hadiah misteri. Kepada Momoy, terima kasih banyak-banyak ye. Mood adalah happy sebab dapat beg baru.. Senyum sampai telinga.



Jeng......jeng....jeng....ni la hadiahnya.....beg ni sangat best material dia...simple dan cantik.

..



...




....





.....




....





.........








4 comments:

veesakura said...

wow! bestnyerrr dapat adiah :))

linziana said...

Tula best nyer nani dapat hadiah.hehehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

oh dah sampai yer
maaf la lambat sis
Alhamdulilah sis suka
selamat bersahur =)

Hanani said...

ina: tak sangka ada org nak bagi dah tua2 ni..hehe

lin: dapat hadiah mmg bestkan...

momoy: tq sanga2 sebab sudi bagi hadiah tau..mana tak suka dapat hadiah :)

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...