Subscribe:

13 August 2012

Kasih dan Yaya


Anak dara saya sekarang ni sangat suka bergambar. Pantang nampak orang pegang telefon dan kamera, terus cakap 'mik gambar'...Ni semua gara-gara mama yang suka amik gambar sendiri kot. Sekarang baru nampak yang dia suka amik gambar. Last 2 weeks aku balik kampung so, berjalan ke uptown danau kota la kita. Kat sana kan ada belon-belon kartun tu. Kasih nampak terus cakap nak..Belikan je la..Pastu sibuk suruh amik gambar dengan yaya..atok layankan je la cucu yang sorang ni. Bawah ni gambar yang sempat atok amik guna fon...


...



...




....





....




....



siap lentok-lentok kepala lagi. Tapi tanak senyum..


time ni style tegak lak. Bibir maintain sepsi..huhu


bergambar dengan wan lak kat buai Kasih. Time ni lagi lentok habis. Dengan tangan lagi. Buai ni tok dengan wan beli khas untuk kasih ok..cucu sorang bolehla layan lagi..kalau dah ramai jenuh nak melayan sume request cucu.


7 comments:

Maria Rajab said...

dia mmg suka lentokkan kepala gitu ek?mcm aqil..nak buat gaya peace tp xreti..hehe..

Hanani said...

baru2 ni je dia pandai lentok-lentokkan kepala maria..peace sampai 3 jari..

NURUL JAMIAN said...

amboi senangnya kasih nak bergambar. skrg nak amik gambar raina payah sikit

Hanani said...

nurul: before ni dia tanak gak....sekarang ni kemain dia nak bergambar

wardah @ fie shah said...

Lentok habisss Kasih, hahaha.

Miss Uya said...

ececeh....da macam gaya modelis gitu...

wahh...temban da kasih skrg.. happy ea nak dapat adik..?

Hanani said...

fie: minah lentok skang ni...hehe

sue:asek nak makan je skang ni..kalau tak sekeding je

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...