Subscribe:

03 August 2012

Wajah di kala 25 minggu


Ni adalah wajah terkini di kala 25 minggu 4 hari... Pakai tudung obama saje yg berharga RM4 saje...sekarang ni aku sangat suka pakai tudung ni..kalau pergi kerja pakai jubah dengan tudung ni je...senang pun senang....murah pun murah..so, kerjanya mengumpul tudung ni je..

9 comments:

♥ Elin ♥ said...

:) ok jer...berseri2 muka tuh/

Kasmawati Jaafar said...

anje, muka berseri.. baby boy kot? =)

F a i z a h ' s said...

Wah da 25weeks ek?cpt je rasa...dah tau ke baby apa kali nehs?girl ke boy?all the best ye~ :)

linziana said...

Wah berseri nyer muka mak buong ni..tak nampak cam pregnant pun..Lin memang segan nak tayang muke..muka tak sememeh..huhuhu..Tipulah ade orang cakap kalu pregnant boy muka bersri...tipu..sebab muka lin ya hampun.. *____*

veesakura said...

rm4 je? murahhhh! mana nak beli?

afni+hafiz=dani said...

muka masih maintain =D

deena awanis said...

kita ni dok gila kan tudung bawal tone-tone skrg nih..huhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

wow... muka dear nampak glowing laaa
tudung tu ok jer
cun jer biar harga murah
jimat duit , mewah gaya kan ? lagi berbaloi

Hanani said...

elin: berseri ye, tq..

kasma: jeng..jeng..jeng..eh, bkn org cakap muka berseeri anak pompuan..time kasih dulu pun muka aku camni gak..

faizah: nani pun rasa peknen kali ni macam cepat je masa berlalu..insyallah minta dipermudahkan semua.

lin: alhamdulillah tak naik jerawat atau pape kat muka tu..tu versi tak pakai pape..lin tepekla wajah terbaru..nak tgk gak

ina: akak beli kat jb ni..setakat ni tempat tu paling murah..

afni: setakat 25 minggu ni baru naik 3.5kg je..tu yg menten kot muka..berat kejap naik kejap turun

dena: bawal tone-tone nani suka gak...cantik

momoy: glowing ke dear, hormon ni..semoga kekal sampai bila2..hehe

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...