Subscribe:

03 August 2012

99 days to go


Tengok pada ticker yang ada kat blog ni macam tak percaya je lagi 99 hari je countdown to pop adik baby..Kalau ikut sejarah lepas aku deliver cepat sehari..tapi tak taula kali ni...yang penting semua selamat dan aku dan adik dapat discharge cepat..tak macam time deliver kasih dulu sampai nak dekat 2 minggu kasih warded...doakan saya ye kawan...sempena bulan yang mulia akan dapat lebih keberkatan..amin..esok genap 26 minggu adik dalam rahim mama..semoga dipermudahkan segalanya...Gender adik baby akan diinform kelak...ceh, budget artis lak nak umum-umum bagai..hehe...kalau benar seperti yang dilihat kat screen time scan aku sangat bersyukur..yang penting sihat dan sempurna...

5 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tak sabo ni nani yanty nak tauuuuu...

.::: Princess MOMOY :::. said...

mesti perasaan bercampur baur
eceh.. cakap macam dah merasa plak
heheh

Miss Uya said...

Hope sume selamat ye. jgn la masuk wad lg lelama.. jg diri tu bebaik

Hanani said...

yantie: jeng..jeng..jeng..nanti nani inform yee..mya nak dpt adik boboy ye?

momoy: mmg perasaan bercampur-baur ni..hehe..moga dipermudahkan

sue: insyallah amin...tq

RaeAbigael said...

nice! :)

visit my blog? http://raellarina.blogspot.com

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...