Subscribe:

31 August 2012

Baby Merdeka


Alhamdulillah, arini aku dah jadi mama long dan kasih dah dapat sepupu..aiseh, tanak kalah tu..bukan tanak panggil mak long tapi macam hehe...takpela sama je kan..Adik ipar aku dah dapat baby boy pagi ni..wife dia bersalin kol 3.30 pagi tadi secaa normal dengan berat 3.2kg..patutla mengahnya biras aku nak membawa perut dia...dia pun tak sangka baby nak kuar tarikh merdeka rupanya..senang nak celebrate birthday sebab confirm cuti both mummy and daddy kan...nama tak tau lagi tapi baby sihat alhamdulillah dan proses kelahiran sama cam kasih guna vacuum juga..yang penting mak dan baby sihat...aku tak sempat jumpa lagi sebab pagi-pagi pas subuh aku dah gerak balik bentong..hah! balik bentong lagi???? ye, sebab suami ada barang nak amik..so, aku layankan aje...so, dah balik jb nanti kita jumpa ye baby..tak sabar nak gomol baby..pasni turn aku lak...peknen kali ni kaki aku cepat bengkak..time kasih dulu dah cukup bulan baru bengkak sikit-sikit...nasib baik hidung tak kembang sekali..tak taula akan datang..


sebelum terlupa SELAMAT HARI MERDEKA semua..

4 comments:

yoon da-hyun said...

untung jadi baby merdeka :) heee ~

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh...comelnyer baby ^^
suka suka
momoy rasa nak cium baby
bau baby adalah 'bau baby'
hihi
kalau ada perfuem yang bau baby confirm momoy nak beli

untung dia, nanti setiap tahun 1 malaysia celeb birthday dia

.::: Princess MOMOY :::. said...

besnya dia
tiap tahun 1 rakyat malaysia celeb birthday dia

mood rasa nak cium baby
bau baby best

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

beshnya baby boi...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...