Subscribe:

23 August 2012

Masih mood beraya..

Alhamdulillah, harini dah raya yang ke 5 dan aku masih berada di kampung halaman ye..insyaAllah hari sabtu baru balik JB..beraya sakan ko..kan aku dah cakap kalau beraya aku memang takde kat rumah, so, kepada yang nak datang rumah next week aku dah ada ye..wahwah, cakap macam ramai nau nak datang beraya rumah ko kan..hehe..takpela, dah dijemput datangla ye..aku dah terbayang kuih raya yang banyak sape nak makan..tula, time membeli tak ingat..takpe..boleh jadi kuih raya haji sekali..huehuehue..arini baru berkesempatan nak update blog..beraya sakan ye..dan yang tak bestnya pagi raya tu tak sempat nak bergambar 1 family..nantila amik gambar...time memboyot ni takde feel nak berposing...


Raya tahun ni tak dapat nak makan banyak-banyak cam sebelum ni sebab mengah wei bila makan lebih sikit. dapat makan sikit-sikit je tapi kerap sebab baby dah semakin membesar..yela, dah nak 29week dah dia..dan aku rasa macam dah sarat sangat je dengan perut ni..tapi semua orang cakap perut kecik je..nampak kecik tapi mengah wei...dah tu sekarang baby sangat melasak..talarat aku..


okla, itu saje aku nak update tentang syawal tahun ni. Raya kalini memang tak sempat nak bergambar ..mood untuk bergambar adlah ke laut..insyaAllah nanti aku amik gambar sefamily jugak...sekian, melaporkan dari kampung...

6 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tunggu kedatangan yanty dan mya...eheheeee

.::: Princess MOMOY :::. said...

oh sis masih di kampung bestnya
momoy raya ke3 dah kena balik kerteh
siap ter accident lagi
huhu...abes la duit nak kena bayar repair kete nih
sadis betul

linziana said...

wah wah...syoknyer dia..lin kat kl jer..huhu...mood raya ke laut...tak kuasa tengok badan sendri kembang semangkuk..sob..sob..

.::: Princess MOMOY :::. said...

datang lagi
sis nnt jgn lupa gambar raya tau
=)

yoon da-hyun said...

kkk ~ raya sakan :)

Hanani said...

yantie: datang inform ye..

momoy: accident ke? next time extra careful ye. datang banyak kali pun takpe..hehe

lin:nani pun bukan nak bergambar sangat.amik gambar anak je

yoon da hyun:memang sakan

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...