Subscribe:

01 August 2012

Angry Bird


Aku baru pasan, dua tiga harini aku asek citer pasal Kasih je. Takpela, sape lagi nak citer kalau bukan mama kan... Nanti bila adik baby dha kuar asek citer pasal adik lak. Harap aku akan adil kelak.. Kasih adalah die hard fan Angry Bird ok. Sebabnya dia dah terjebak main game angry bird kat tepon aku sampai aku susah nak pegang fon aku sendiri ok. Sikit-sikit nak bird je. Tu adalah salah satu sebab aku jarang dapat bertwiter ok. Panntang nampak, dah macam dia punya fon je. Mama pun layankan je la. Aku memang tanak bagi dia terdedah dengan gadjet ni tapi ntah camne dia boleh terjebak gak.


Sekarang ni sikit-sikit nak angry bird. Aku pun kalau jumpa pape yang berunsur angry bird terus teringat kat anak dara sorang tu. Aritu ada orang jula buku datang kat sekolah terus aku cari ada tak colouring book angry bird dan upin ipin. Ada buku angry bird saje, so aku belila..Sampai rumah aku yang tak sabar nak bagi Kasih kaler. Dia sangat teruja. Abes dia kaler setiap page..tak sia-siala mama beli..

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

suka sangat ngan buku kaler waktu kecik dulu

Hanani said...

nani pun sama gak...abes conteng sana sini pun ye gak

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...