Subscribe:

07 August 2012

Suprise !!!!!



Perasaan hari ini adalah sangat gembira...Kenapa??? Sebabnya adalah kerana aku dapat suprise present dari suami. Tetiba je ada bungkusan besar cantik je atas katil pas mandi..Perasaan adalah sangat tak sangka sebab suami aku ni bukan jenis romantik nak bagi hadiah-hadiah ni...Tanya dia ni bagi hadiah sempena apa..Dia cakap sempena birthday dan saje-saje..boleh pulak gitu...Aku pun tak cakap banyak senyum sampai telingala...Yela, birthday aku dah belated kan..dah tak mengharap..Macam yang aku cakap dalam entry lepas, suami tersayang aku ni memang tak suka bagi hadiah time hari-hari penting..ikut suka dia je nak bagi bila...Memula dulu sentap gak tapi dah nak 5 tahun usia perkahwinan kitorang dah jadi lali..Tapi wishlist yang satu itu masih belum dapat lagi..takpe, tunggu je la..haha..mengharap jugak tu..

Tak sempat nak snap gambar kotak cantik pagi tadi....tapi yang penting isi dalamnya...Nak tau apa suami aku bagi...jeng...jeng..jeng...aku terima dengan sangat gembira...Apa-apa pun TERIMA KASIH ye sayang...huhu..sangat-sangat terharu..



ni la hadiah yang aku dapat..sekali dapat dua terus..pakej agaknya...


....


....



.....



....




......




......




Perfume DKNY Be Delicious...aku memang dok cakap nak beli perfume ni tapi asek tertangguh je..tak sangka lak suami ingat...



dan satu lagi adalah ini...

...



...



....



...




....


sandal fitflop bunga-bunga kaler hitam..yang ni memang dalam wishlist juga..dan akhirnya jadi hak milik juga...dan sekali lagi dia alert dengan wishlist aku... :)


Sesungguhnya aku sangat suka dengan hadiah yang diberi..Terima kasih ye En Suami...Nanti bagi lagi ye...




17 comments:

mamaelly said...

cantiknye sandal tu..

Hanani said...

tang bunga-bunga yang tak tahan tu..huhu

Kasmawati Jaafar said...

waaa.. jeles! dah lama x dpt adiah surprise2 mcm ni.. sob..sob..

Hanani said...

kasma: suami aku ni jenis suka-suka hati je nak bagi hadiah..kalau tak, tak dapat gak..

yoon da-hyun said...

SALAM KENAL :) IM NEW HERE , FOLLOW U DONE . HIT ME BACK OKEHH :DD

linziana said...

nani..flip flop nak beli tang nmana..untuk kaki gajah seprti me memang la santek kalu flip flop..huhu..anyway nani congrats ya..bertuah nani ade suami yang penyayang... :)

Hanani said...

yoon da-hyun: tq visit and follow my blog..vill hit u back

lin: nani pun taktau husband beli katne? kwn dia kat singapore kot...dia bukan selalu bagi hadiah ni...tetiba bagi terharu lak

veesakura said...

tantek la flitflop tuuu.syiokknya dapat suprise!

Hanani said...

ina: terharu bila dapat sebab jarang dapat

Mrs Nageb said...

Wahhhh best bestnya ;)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

warghhh besh...besh nani dapat prest...sonok...kan klu suami bagi banyak2 present huhuhuu

Hanani said...

iela: dapat hadiah suprise tanpa disangka rasa best je kan..

yantie: sonok mmg sonok tak selalu dapat pun..sekali dapat suka sangat

Miss Uya said...

Haha.... X sangka lak bai romantis camni ea.. Ko Jgn sangka beb orang yg x romantik tu ekceli romantis.. Huhu..

veesakura said...

kak, skali skala dapat tu yang best. sentimentalnyer lebih :)

Hanani said...

su: romantik la sangat..hehe...org bln 9 ni mana romantik

ina: memang betul tu..

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahh... hari tu momoy balik KL jumpa this flip flop
memang nak beli pun since masuk dalam metro hari tu
tapi sayang kaler yang momoy nak , saiz out of stock pula

makin catik dan wangi la sis hari raya nnt =)

Hanani said...

momoy: cantikkan flip flop..dah lama aim nak kasut

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...