Subscribe:

17 July 2012

Bergaya semasa mengandung



Maaf ye, ini bukan gambar tuan rumah..saje tepek gambar pregnant lady in purple dress sebab aku berangan nak pakai purple dress time raya nanti. Baju masih mencari-cari lagi sebab tak dapat lagi yang berkenan di hati. Sama ada nak pakai dress atau jubah saje. Yang penting nak la jugak kelihatan cantik semasa aidifitri nanti. Time ni still bertiga, dah berempat nanti lain pulak rupanya. So, tunggu dan lihat saja apa hasilnya..bajet retis lak ko ye mak buyung. Sekarang ni, mood nak bershawl telah datang kembali. Kalau tak, aku pakai sarung je tudung instant yang ada. Tak pun aku pakai tudung bawal je. Bila dah bershawl balik ni nampakla semenggah sikit.
So, kepada sesiapa yang ada link menjual baju-baju dress dan jubah yang best-best sila tinggalkan link ye. Tengah mencari-cari ni. Jasa korang akan dikenang :).

2 comments:

linziana said...

betula..me pun nak jugak link..nanti publish tau.ahkak dah lebih dari 2xl dah ni.hehehehe..tak jubah sarung.tu jer yang leh muat

Hanani said...

ok, nanti kalau ada link yang best nani up k.

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...