Subscribe:

07 July 2009

Hari-hari yang semakin ceria...




Semacam je tajuk kat atas ni...aku da lama bangat tak hapdet blog ni..huhu..sian dia dah bersawang sket..last week aku dan geng kereta ganazzz yang lain telah berkonvoi ke air papan, mersing untuk berfunction selama 3 hari 2 malam..memang besttttttt giler la...kitorang bertolak pada malam khamis...sampai segamat stop jap sebab tunggu geng ganazzz dari melaka plak...bila diorang dah sampai je dah terasa happeningnya nak berkonvoi...setelah cek2 apa yang patut kitorang pun bergerak dalam kuantiti kereta2 ganazzz yang agak banyak gak....ngantok jgn cakapla..tp yg peliknya mata aku takleh nak tido lena..yela sbb hubby kat sbelah drive tak sampai ati nak biarkan dia sesorang drive..aku nak drive dia tak bagi...so,dia jela yg drive...sampai kat mersing dalam kol 8 pagi..kalau tengok mata sesorang memang dah rabak habis sebab menahan ngantok...tunggu masa nak cek in je mesti sume membuta tak ingatnya..sampai resort je mandi2 then tros membuta sampai petang...petangnya g la berdating dengan husband kat tepi laut...erm,mendamaikan betul...malamnya plak kitorang beramai2 dinner kat restoran apa ntah..makanan dia ok2 la...yg tak bestnya ada yg tak dapat makan..sebab ramai sangat..tu yg ada yg tak dpt makan..siankan...



Setelah seharian berehat,hari esoknya game function kereta ganazzz pun bermula...macam2 game yang ada..sampai sunburn2 muka aku ni..baru nak ok dah sunburn smula..dah penat nak mampos bermain pada malam harinya plak ada majlis bbq dan penganugerahan...memang happening betulla...malam tu pun ada game lagi..memang best la...ada penganugerahan kepada ahli yang ada peningkatan dan macam2 lagila...makanan banyak sampai terlebih2...good job to team kereta ganazzz..credit to all AJK yang telah bekerja keras menjayakan function ni...dan yang penting geng kereta ganazzz yang hadir telah memeriahkan lagi majlis..next function wat lagi happening k....function ni memang bestla...gerek seh...congratulations to all participant and it will become memorable to all of us..aik,speaking plak..kita jumpa lagi di function yang akan datang...memang tak rugi join geng kereta ganazzz...

Next week aku nak berhoneymoon buat kali ketiganya bersama hubby ke genting highlands...g tempat sejuk2 je..baru besh..hehe...dah lama tak cuti berdua.ni la masanya we all nak berdating berdua jauh dari kesibukan kerja dan macam2 lagila..just the 2 of us..we can make it if we try..tak sabar rasanya..bulan julai ni dah jadi bulan jalan2 bagi kitorang berdua plak..sila jangan jeles k..so,sekian saja entry aku yang panjang lebar untuk kali ini..huhu..

2 comments:

jezz blog vacío..^__^ said...

comei ah. keta-keta tu.. dulu pernah keje ngan putra racing slalu wat event autoshow... sgt jelez bler tgk keta org lain lawa.. ;p

Hanani said...

jezz blog vacio--->omei kan...even ada kete besar tp kete2 kopak ni gak yg cute nak dibuat macam2...slalu2la singgah sini eh

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...