Subscribe:

29 July 2009

it's pain babe.....

adudu...sakitnya memang tetiap bulan aku dapat..huhu..apalagi kalau bukan masalah orang pompuan la...sengal satu badan ni kalau tengah sakit tu...sume keje tak larat nak buat tapi kat skolah arini mengajar cam biasa..tanakla student2 aku perasan yang aku tengah menderita sakit..huhu..nanti diorang risau plak..penah sekali aritu aku memang tak tahan sangat just mengajar ala kadar je..student2 aku pun pelik then diorang tanyala cikgu sakit ke??? so sweet sebab sangat caring dengan aku...budak2 biasala,tak pandai nak menipu...malas nak amik paint killer takut effect lain plak nanti..doc pun penah pesan kalau slalu amik takut jadi lain plak..so,aktiviti arini agak slow cam biasa tapi malam ni cam biasa aku jadi penonton setia team futsal my hubby...bagi moral support...kan contoh isteri mithali tu...huhu..

2 comments:

jai.jezz ^.~ said...

dudlu slalu sakit time nk dtg period.. skuq dh ok.. x tau naper.. maybe hormon kot..

Hanani said...

bestnya dah tak senggugut..hormon kot..sakit woo time senggugut..tuhan je yg tau kan..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...