Subscribe:

27 July 2009

Pandan City Autoshow...

Sabtu lepas ada autoshow kat pandan city..suppose we all g bukit jalil untuk sama2 menjayakan YOUTH 2009 MOTORSPORTS CARNIVAL GO YOUTH MALAYSIA CAR LARGEST GATHERING kat bukit jalil tapi tak kesampaian atas sebab2 yang tak dapat dielakkan..memang frust giler sbb kalau tak confirm boleh join geng kereta ganazzz yang lain jadi artis...huhu..sebab apa aku cakap camtu sebab kelab kete kitorang satu2nya kelab kete yang boleh masuk escort PM dalam dewan..huhu..takpela..next year kalau ada confirm we all join lagi...disebabkan tak dapat g bukit jalil so,aku joinla autoshow pandan city kat pasar borong pandan....kereta yang masuk ok la gak banyaknya..memula macam takde sambutan...yela,da wat ari sabtu pastu sampai tengah malam ramai yang ada komitmen lain kot...tapi kalau penganjur yang sama wat autoshow ni malas da nak join..cam h****h je..nak cakap lebih2 tanakla..kang kena boikot plak...for the judges, must have sincerity for the marks..bukan sebab jeles atau bengang dengan sesapa org lain yang jadi mangsa..baik buat autoshow untuk kelab sendiri je k...kalau nak fight for your right boleh je...dah terang lagi bersuluh...huhu..so,aku tanak cakap banyak just nak upload latest pic for my AVY...layankan je pic AVY aku kat bawah ni...gambar kete lain tak sempat nak snap sebab penat, ngantoks dan macam2 lagila aritu...huhu..so,snap je gambar kete sendiri..huhu..sticker hak cipta terpelihara no 1 sticker melaka...









Dayah yang sedang rajin mengelap kete aku..arigato miss dayah..lenkali autoshow tolong lagi eh...

4 comments:

jai.jezz ^.~ said...

smart oh keta tu...
umah aku dekat bukit jalil pon aku tak pegi..
hehehehehe...

Hanani said...

jai-->kalau aku g dapat layanan vip..red carpet lagi...hehe...sebab kelab kete ganazz je yang diberi peluang escort Prime Minister naik kete kitorang sendiri...huhu

k0m4nd3r said...

Hehe.. aku pon xpat pegi sbb ade kenuri kawen aritu. tapi, ikut kate kawan2 yg pegi, rata2 ckp, hmmph.. bole la... lintas hormat pon xdak.. hohoho..

Hanani said...

k0m4nd3r-->takpe..next time kslau ada lagi boleh kita join..huhu

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...