Subscribe:

30 July 2009

7 things...

For atie, i just answer ur tag...dah takde utang tag lagi kan? hehe...

7 ciri wanita/lelaki idaman anda:
1. Loving
2. Caring
3. Hormat perempuan
4. Ada sense of humor
5. Hormat mak abah aku dan org yg lebih tua
6. Terima aku seadanya...jgn soh jd jessica alba plak..
7. Suka teman aku g jalan2

7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup:
1. Tun Dr Mahathir
2. Dr. Kadir (sori 4 publish ur name here doc, but i really admirer u) memang best la dia ni...
3. My Abah
4. My Mak
5. My Hubby
6. Dr Sheikh Muzzafar
7. Dr Fadzillah Kamsah

7 perasaan sekiranya anda keluar dengan seseorang yang anda minati:
1- Jantung cam nak terkuar tapi kena cover beb...
2- Suka sangat
3- Trying to be natural..
4- Cam tak caye je yg depan mata ni org yang aku admirer
6- Cam nak bagitau je sume benda yang aku suke..
7- Excited..

7 barangan/sesuatu istimewa yang ingin anda hadiahkan pada pasangan anda:
1- Baby..kalau dapat twin lagi syok..huhu
2- Kete skyline beb
3- Bawa gi JEPUN sebab dia terlalu obses dengan negara itu..hehe
4- Handphone sebab fon lama dah rosak..
5- Kasut Paul Smith yang ori..
6- Rim JL yang dia asek dok sebut2 je..
7- Pedang Samurai...huhu

7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda:
1- Kau Yang Punya by Malique feat Najwa
2- Aku dan Dirimu by Ari Lasso & BCL
3- Angel Of Mine by Monica
4- Love Story by Taylor Swift
5- Truly Madly Deeply by Savage Garden
6- I'm Yours by Jason Mraz
7- Jangan Pisahkan by Deddy Dores & Mayang Sari

Tag 7 rakan yang anda mahu mereka buat PERIHAL 7 ini:
1- Cik Puan Fashya
2- Sue
3- Dilot
4- Mummy Yaaessh
5- Pn Ciare
6- sesiapa sahaja yang singgah kat blog aku...wajib tau
7- followers yang aku sayangi

So, kepada yang telah di tag sila jawab eh..huhu

6 comments:

jai.jezz ^.~ said...

neper mesti memelih ini..??

6. Dr Sheikh Muzzafar (why..???!!!)

sue-ladygenjos said...

jai.jezz: dia hensem kot...

nani, thanks bebyk coz bg tag kat aku..nnt aku jwb k..tgh memikirkan lagi ni..7benda tuuuu..byk!

Hanani said...

jai.jezz-->hehe..tetiba nama dia terpikir in my mind..maybe he's gorgeous,intelligent and hensem kot..huhu

sue-->jawab jgn tak jawab tag aku tu

maidatul said...

kena buat tag gak ke...tak penah buat pun...kalo free akma buat ek...tq

ciare (^_^)v said...

hehe baru tersedar diri ini di TAGged :)

Hanani said...

maidatul-->sila jawab eh sebab antara blogger yang bertuah..huhu

ciare-->kadang2 akak pun baru pasan kena tag even da lama entry tu..huk.huk..huk..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...