Subscribe:

21 July 2009

Alhamdulillah..still alive


"happy bday to me...happy bday to me...happy to nani..happy bday to me..."..Alhamdulillah...i'm still alive until today...amin..dah bertambah setahun umur aku hari ini...setakat ni aku dah dapat apa yang aku impikan...suami yang penyayang, kerjaya yang best,family yang memahami dan sentiasa ada semasa di perlukan...amin..skang ni doa2kan dapat baby plak eh...arini hubby sponsor wat makan2 kat sekolah...tq sayang..i luv u so much..muahh...aik,menggedik plak aku ni...hehe...malam ni nak celebrate kat tempat yang paling best kat JB..kat mana eh yg best...sila bg cadangan kat aku...nak g candle lite dinner katne eh? present??? stakat ni my student yg bagi hadiah..sweet kan... tak sangka diorang ingat bday aku...hadiah dari hubby tak dapat lagi..apa yang sayang nak bagi eh tahun ni???waaa....tak sabarnya...kepada rakan2 yang wish bday aku..tq so much..semoga allah merahmati apa yang korang lakukan..amin...

6 comments:

lina said...

happy birthday kak nani =)

owh nak gi tempat mkn best kt jb? arituh bf kite cite pasal restoran yg ade main angklung tuh. x hengat namenye ape n xtau best ke x mknnnye sbb x sempat g agi.

sue-ladygenjos said...

nani, aku suggestkan damai seafood kat perling...situ romantik weh..

Hanani said...

lina-->kat mana tu eh? cam best je tpt tu...nk kena cari ni..tq for the suggestion

sue-->damai seafood..cam penah dengar je..nnt aku search katne..huhu..tq for the suggestion

jai.jezz ^.~ said...

oh hepie belated besday to you.. sorry lmbt wish..

Hanani said...

jai jezz-->tq for the wish..huhu

maidatul said...

weh nani sori ek baru baca blog nie happy belated besday...semoga Allah permudahkan segalanya untuk nani...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...