Subscribe:

14 July 2009

~^ Honeymoon Again ^~

Entry kali ni adalah sambungan dari last entry..alhamdulillah dah selamat kembali dari berhoneymoon...memang best honeymoon kali ni even dalam Malaysia je tau..Genting memang best lebih2 lagi bila korang dah kawen tau...nak tau nikmatnya pergila honeymoon kat genting dengan suami korang...setiap masa romantik je..dah la sejuk tu yang buatkan kita takkan lepas tangan suami kita tau..hehe..sila jangan jeles kepada yang belum tawen..apalagi cepat2la tawen...kepada pasangan yang sedang hangat bercinta memang best kalau g genting ni tapi kena berhati2..dangerous u...faham2 je la eh..tempat sejuk (alamak ayat 18 SX lak...hehe)...to fashya bride to be nanti dah tawen ajak mokhtar g genting tau...so, kali ni entry banyak sangat gambar aku upload...tu pun ada lagi yang tak di upload...enjoy vif the picture..tengok gambar korang dah tau cuacanya camne kan..memang sejuk bangat...kabus memang tebal sentiasa..tak payahla kita nak g oversea nak merasa rasa kesejukannya...cuma salji je tak turun..tapi korang boleh pergi snow world..pelagi main la salji kat sana..just kena bayarla...so,saya sebagai duta GENTING HIHGLANDS menyeru korang2 semua melancong ke sana..hehe...












4 comments:

Hanani said...

akma-->honeymoon sekali lagi...aku memang suka jalan2 ni..

maidatul said...

hehehe...memang syok pun gi ngan hubby nie...last pergi 4 thn yg dulu...huhuhu akan ku pergi juga...

jai.jezz ^.~ said...

bestnyerr... lama tak pegi genting.. jelez betul..

Hanani said...

akma-->pergi jangan tak g akma..kalau bawa anak mesti lagi syok..

jai.jezz-->jangan jeles eh..hehe

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...