Subscribe:

01 August 2009

Lingkaran Cahaya @ Halo

I like that song (halo) damn much...why? donno why but since 1st time dengar je terus falling in love..dah lama dah aku suke lagu ni tapi tak berkesempatan je nak share dgn blogger2 sume...huhu..1st time dapat lagu ni dr Pn. Ciare...kredit to her..diala yang bagi link lagu ni..time tu mmg ssh nak dapatkan lagu ni kat tenet..skang ni klik terus dapat...boleh dengar lagu halo yang best giler ni kat sini-->http://www.aimini.net/view/?fid=dGlbXUK5NliPN9SxGl43



Lyrics | Beyonce Knowles Lyrics | Halo Lyrics

3 comments:

ciare (^_^)v said...

sgt best lagu ni. sukeeeee bangat =D

Hanani said...

ciare-->memang best kan lagu ni...

Radhitya Deva said...

hem.... hoby fotografy mbak....
hehehe.. mampir ke weblog ku ya...
i'm the newbe mbak... masih bnyak yang perlu aku pelajarin...

oh ya aku folloy ya... di tunggu umpan baliknya...

follow aku juga ya... heheheheh....

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...