Subscribe:

29 August 2009

Exam dah abes..bila nak ada baby????

Salam ramadan sume...lamanya aku tak hapdet blog..disebabkan bz mengstudykan diri dan menjawab exam, aku takde masa nak update blog dan blog walking kawan2....alhamdulillah sumenya sudah selesai dan kini tinggal induksi dan BTN sahaja...itu sume bisa di atur..tak memerlukan otak aku ligat berfikir nak jawab apa...yela,dah lama tak study tetiba study semula..hah, pening btol..mana taknya,apa yang aku blaja selama setahun setengah ni baru boleh dikuarkan..tu yang ada sampai kawan aku yg migrain bertambah migrain kerana nak score kot...so,impian aku nak ada baby sedang giat berjalan..huhu...rakan2 doakan kejayaan aku eh...tak sabarnya nak ada baby plak....semoga keberkatan di bulan ramadan ni ALLAH akan mengabulkan impian aku dan hubby..AMIN...aku rasa skang ni memang masa yang sesuai untuk aku membuka kilang...haha..fashya, jom sama2 dgn akak jom...fashya cpt cek UPT tau...aduh, apa yang aku merepek ni...sebetulnya pas abes exam je aku dah terfikirkan baby2 yang akan hadir between me and my hubby..sayang, tq for ur understanding selama kita dah kwen ni...yela,org asek tanya je bila nak bertiga ni..memanjang honeymoon berdua...sib baik aku ada alasan yang sangat kukuh ok..kalau tak senyum je la kan...rezeki ALLAH nak bagi kita terima je..time ni la kita enjoy puas2 dulu nanti bila dah ada baby kena bersedia fizikal dan mental..btol tak? so,kalau ada gudnews nanti,korang2 sume akan ku kabarkan berita tersebut...doakan eh..

Pape pun aku nak bgtau yang aku balik kampung arini sampai isnin ni..yeye...abah, mak here i come....nampaknya kitorang berbuka di tepi jalan la nanti...huhu...yang bestnya raya tahun ni turn balik kampung aku plak...last year balik kampung hubby..tapi pengalaman beraya di kampung hubby memang best...slalunya aku raya pertama g raya takat 5 buah umah jek..tapi kat kampung hubby g beraya dekat 10 buah umah..hah,bayangkanla..eh, aku rasa cam lebih dr 10 kot...tgk kuih raya dah tak lalu dah..dok minum air je la..thn ni taktau lagi camne...kawen dgn org yang berlainan negeri ni banyak dapat kita belajar adat resam diorang ni..kat kampung aku mana ada marhaban2 ni...pelik jap aku tgk time raya ada org marhaban..yang bestnya kecik besar mesti dapat duit raya time marhaban tu..merhaban lelaki dan pompuan asing eh...yang kelakanya mak mertua aku soh aku join marhaban kampung tu..aku ni kan pemalu,dah la tak kenal sesapa kat kampung takkan tetiba nak join diorang marhaban..so,aku melayan diorang je yg datang umah...okla..to be continue

4 comments:

mummYaeesh said...

good luck for ur study and projek baby tu yek.. hiks

kg hubby kat mana??johor ek??raya ni i blk jb so jom la geder2..email me ur contact no.. watie_wn@yahoo.co.uk

Hanani said...

mummYaeesh-->kg hubby kat muar..nani stay kat skudai..raya ke 3 nanti blk jb..blh jumpa la eh...

jai@jezz said...

moga kamu mendapat anak dgn cepat dan pantas.. hik hik.. x sabar rasanya nak beraya.. :)

maidatul said...

moga ape yg dicita akan dipermudahkan olehNYA utk nani n suami...good luck...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...