Subscribe:

08 August 2009

Award dan Tag dari Cik Puan Sue

tag ini diberikan oleh cik puan sue..bride to be nih..and tq sue for the award..nanti aku wat award plak eh...ko wat award tiap2 bualan ke? rajin gilos ko eh..takpe2 sebelum kawen ni wat sume yg boleh wat k...by the way, malam ni aku akan bergerak ke melaka bagi meraikan pengantin baru geng kereta ganazzz abg boy dan kak iza...wedding diorang arini tapi aku tak dapat pergi sebab ada hal yang tak dapat dielakkan...so,dapat pergi hari ahad je...hari ahad pun ada sorang my adik kawen...SELAMAT PENGANTIN BARU fashya...semoga kekal hingga ke akhir hayat...so,watch out for the tag..

1. Berikan 1 hobi yang paling anda gemari:-
skang ni aku suke sangat berblogging.

2. Berikan 2 nama kawan anda yang paling rapat dengan anda:-
1.fashya
2.dayah

3. Berikan 3 jenis warna yang anda suka:-
1.putih
2.hitam
3.pink

4. Berikan 4 nama orang yang paling anda sayang:-
1.mak
2.abah
3.hubby
4.tok wan

5. Berikan 5 jenis sifat manusia yang paling anda benci:-
1.hipokrit
2.pentingkan diri sendiri
3.cakap tak serupa bikin
4.talam tiga muka
5.bodoh sombong

6. Berikan 6 benda yang mesti anda bawa sebelum keluar dari rumah:-
1.wallet
2.hp
3.jam tangan
4.kunci umah
5.cermin mata/contact lense
6.my wedding ring

7. Berikan 7 destinasi percutian yang anda ingin suka kunjungi:-
1.Jepun
2.Paris
3.Venice
4.Mekah
5.Pulau Tioman
6.Cameron Highlands
7.Korea

8. Berikan 8 kenangan yang paling anda tak dapat dilupai:-
1.Saat di akad nikah menjadi isteri kepada Muhammad Azreen Azman
2.First date dengan hubby..rasa macam di awang-awangan jek..gediks tol..
3.Eksiden sampai kena jahit lidah...sakit gile...
4.Dapat jadi teacher...huhu..aku happy sangat lepas abes penderitaan..hehe
5.Dapat lesen kete dengan markah yang sangat tinggi..tq En JPJ....
6.Beli kereta sendiri dengan duit sendiri
7.Pergi honeymoon sebab boleh buat apa yang kita nak tanpa rasa bersalah...sila jangan jeles....huhu
8.Dapat join geng kereta ganazzz...

9. Berikan 9 impian yang anda impikan:-
1.nak dapat baby twin
2.nak ada rumah sendiri...skang ni tengah plan nak beli umah
3.nak bawa parents dgn mother in law g mekah...
4.nak kaya..heheh
5.forever and ever after in marriage
6.pergi melancong tanpa rasa bersalah nak kuarkan duit belanja..
7.nak ada bisnes sendiri...skang ni aku dah berjinak2 dengan bisnes dan alhamdulillah..
8.hubby bagi suprise present yang best
9.nak buat umah ada swimming pool...boleh swimming ari2 sebab i like swimming...




10. Berikan Award dan Tag ini kepada 10 orang kenalan blog anda:-
1.jai.jezz
2.pn ciare
3.pn fashya..(esok dia jd puan..arini confirm dia tak bukak blog..bila dia bukak dia dah jadi puan..hehe)
4.kak zura
5.akma
6.pn atie
7.dr.nurbaiya (doctor pun ada masa blog tau)
8.dilot
9.mummYaeesh
10.sume my lovely followers dan korang yang tengah baca blog ni...jawab eh...
*sila jawab eh..luv u all so much...

3 comments:

jai.jezz ^.~ said...

yyaaahhhooo.com.my..!!!! nanti jezz amik.. tq..!!!

:: NiNa :: said...

kita kene tag la nie yer..kene lagi..daaaa...hikhikhik..

Bila Hati Berbicara said...

1. Berikan 1 hobi yang paling anda gemari:-
1.SHOPPING

2. Berikan 2 nama kawan anda yang paling rapat dengan anda:-
1.KAK AMY
2.ECAH

3. Berikan 3 jenis warna yang anda suka:-
1.CYAN
2.TURQUOISE
3.HIJAU

4. Berikan 4 nama orang yang paling anda sayang:-
1.AYAH
2.IBU
3.ABANG
4.ANAK

5. Berikan 5 jenis sifat manusia yang paling anda benci:-
1.SOMBONG
2.TAMAK
3.HIPOKRIT
4.PENIPU
5.EGO

6. Berikan 6 benda yang mesti anda bawa sebelum keluar dari rumah:-
1.DUIT/PURSE
2.HANDPHONE
3.KUNCI RUMAH
4.KUNCI KERETA
5.JAM TANGAN
6.LIPSTIK

7. Berikan 7 destinasi percutian yang anda ingin suka kunjungi:-
1.MEKAH
2.JEPUN
3.BALI
4.PARIS
5.CHINA
6.PULAU TIOMAN
7.GENTING HIGHLANDS

8. Berikan 8 kenangan yang paling anda tak dapat dilupai:-
1.FIRST DATE
2.AKAD NIKAH
3.WEDDING DAY
4.HONEYMOON
5.GRADUATION DAY
6.DAPAT BABY TWIN
7.DAPAT BABY BOY
8.MENJADI CIKGU

9. Berikan 9 impian yang anda impikan:-
1.PERGI MEKAH
2.KAYA RAYA
3.BELI KERETA SPORT MAZDA
4.BELI RUMAH BANGLO
5.KELUARGA BAHAGIA
6.BISNESS MANTAP
7.BELI APA NAK!
8.MELANCONG KEMANA SUKA!
9.TAK ADA MASALAH NAK PIKIR!

10. Berikan Award dan Tag ini kepada 10 orang kenalan blog anda:-
1.MR DG
2.KAK OGY
3.NORA
4.DIJAH
5.ANAKLAUT
6.KAK SHAM
7.DILA
8.AS
9.AZIE
10.FOLLOWERS

Nani... K.zura dah jwb... Hm, ambik ea award tu... TQ!

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...