Subscribe:

17 August 2009

Selamat Pengantin Baru Fashya....

First of all nak wish Fashya & Mokhtar Selamat Pengantin Baru...entry kali ni sebagai dedicated to Fashya..aku berasa sangat terkilan sebab tak sempat nak snap pic dgn fashya time hari bersejarah dia..tapi u tetap di hati akak fashya..huhu..gambar2 ini telah diambil di blog cikgu meor a.k.a photog rasmi fashya dan blog fashya sendiri...i like the silver colour of ur nikah and bersanding wear...sangat gorgeous...gambar outdoor memang macam hindustan...sib baik tak guling2..hehe...ni je yang aku dapat cilok...so fashya,nanti upload pic cepat2 k..luv u darling @ Pn Fashya...



saat bergelar Pn Fashya...no more cik lagi..


Shoot ni sangat cantik...


officially husband and wife


Aksi hindustan yang aku sangat suka..main cak-cak lagi tu..

5 comments:

jai.jezz ^.~ said...

hehehe.. comei oh. aksi hindustan dorang tu.. ni dah sihat belum.. ari tu demam kan..

Hanani said...

adus,tensennya aku..aku tick comment2 yang diberi then click publish tapi pastu sat je yg display..mana yg lagi 3 komen tu..waaaaaa....

Hanani said...

jezz-->cantikkan aksi hindustan drang tu..nanti jezz wt la camtu gak..huhu..alhamdulillah emam dah sihat...tanak demam lagi

ღnFashyaღ said...

thanks kak nani 4 this entri..
erm....xbest sebab akak datang kejap je, makan pon x....
nway thanks 4 coming n the sexy present..hihi..die suke..:p

Hanani said...

fashya-->entry ni mmg special utk fashya coz i luv u so much more than a words..tak dapat rasa nasi minyak fashya...nak goodie bag...i keep my owe to u to give the sexy present last 5 years...semoga berbahagia ke akhir hayat..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...