Subscribe:

22 April 2009

Cupcake





















Entry kali ni aku nak citer tentang cupcake (cc) la..even aku tak reti nak mendesign cc ni tapi aku memang pencinta seni termasukla cc..tengok design2 cc ni memang teramatla cute...sampai sayang nak makan...hubby aku kalau tengok je gambar2 cc yang aku tunjuk kat dia mesti dia cakap 'alahai cutenya cc ni, sayang nak makan'... cc yang ada design ABC's tu aku ingat nak bagi pada student2 aku yang sentiasa menggembirakan hati aku kalau diorang cepat faham apa yang aku sampaikan pada diorang..setakat ni aku slalu bagi hadiah stationary, coklat, botol air, mug dan macam2 lagila..tu yang agaknya diorang sayang sangat kat Cikgu Nani dia ni...sampai hari2 nak masuk kelas aku yang cantik tu..huhu...so, aku nya angan2 skang nak blaja wat cc...so, nanti2 senang wat sendiri je..tak payah tempah...aku share kat korang sume antara design cc yang aku suka bangat....hehe...takde ke sesapa nak wat suprise bagi cc kat aku eh? bestnya kalau dapat hadiah suprise2 ni...sepanjang hidup aku ni, pernah 2 kali je aku dapat suprise present....aku pun tak sangka ada gak orang seromantik tu sampai aku cam nak pengsan je dapat suprise hadiah tu...memang aku takkan lupa saat2 itu..thank u so much kepada somebody yang pernah bagi aku suprise present tu...i really appreciate it..skang ni tak taula bila lagi boleh dapat...huhu....tetiba teringat kisah silam plak...teringat tak salah kan guys?

2 comments:

AMaNiNa said...

nani..awak buat sendiri ke cc nie..so cute la design semua..ske atie tengok..kalau buat bisness..leh atie tempah..hehee

Hanani said...

bukanla atie...ni ak pic kawan2nye cc...cute kan..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...