Subscribe:

14 April 2009

Autoshow MITC, Melaka





















Ahad lepas aku gi autoshow kat MITC, Melaka...tak banyak amik gambar sebab teruja tengok kete2 yg world..memang mantap...kete2 org Melaka dgn JB yang diconvert memang tak macam kete asal...kreatif2 diorang ni...termasukla kete ku AVY RS dan OPTI CLASSIC hubby aku..aku upload sekali pic terbaru...seperti biasa..amik gambar sendiri..My Avy RS seperti biasa memang nampak ganazzz on the road...bertolak dari JB kol 8 pagi sampai Melaka dalam kol 11 pagi..laju gak my hubby bawa...sampai abes meter kete tu...ngeri gak aku kat sebelah tu...konvoi beramai2 memang syok..time autoshow tu macam2 cameraman majalah kete yang ada...yang aku tunggu cameraman dari MAJALAH KERETA...so, kalau dah kuar artikel autoshow kat melaka tu aku upload di sini..macam manala aksi aku time cameraman snap eh...huhu...geng KERETA GANAZZZ cam biasala memang selalu havoc..tak rugi join diorang ni..memang best...kepada kengkawan yang sudi membaca blog aku ni tq so much guys..kalau ada pape komen jangan malu dan segan just taip je...nak share pape pun boleh gak...




6 comments:

ღnFashyaღ said...

comelnyer baju n tudung tu.......hihihi....orgnye pon comel...oho

Hanani said...

hehe...tengokla sape yg tolong pilih....

ღnFashyaღ said...

yang tolong pilih poon comel jugak....hhohoo

sue_babygenjos said...

nani...nak lagi havoc suh ajoy lew amik gambar...k-kompak lebih meluas dari majalah kereta...
anyway...thnx for giving me your blogspot...hidup ganazzz!

Hanani said...

betul gak tu sue..k-kompak lagi spesifik gambar2 kete...aku tak upload banyak pic kat blog aku...

sue_babygenjos said...

majalah keta ni tumpuannye byk untuk keta2 besar je....sama 2X5 ngan majalah gile kereta...
majalah k-kompak kan khas utk k-car aje....kita2 je yg layan keta kecik...kihkihkih....ok la dari xder gambar lgsung...cute betul blog ko ni...cayalah...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...