Subscribe:

05 August 2011

Persiapan raya

Salam sume...erm, arini just nak share persiapan raya yang saya dah buat..tak banyak lagi..dah, pose baru 5 ari dah beria citer pasal persiapan raya....cam biasala, utk si kecik tu baju dah banyak dah...mmg puas ati beli baju dia tp kasut lawa tak beli lg...baju kurung dia ada 2 pasang je..ni macam nak beli lg...mama dgn ayah baru ada sepasang baju raya..nk kena beli lg nih..macam tak cukup je..baju raya yg dah siap tu sempena adik kwen aritu..tu yg sedondon 1 family..tu yg plan nak cr lagi 2 pasang kot...haha...tudung tak jumpa lg yg berkenan..ate, kalau berkenan mahal bebeno.tudung fareeda cantikla tp bila na membeli berkira banyak kali gak..tp rasanya akan di grab sehelai kot..huhu..marahla en suami saya..mesti dia cakap ish, tudung dah banyak tapi masih nak beli lg..org lelaki nih bukan tau istilah menyopping tudung ni..saya dah boring nengok tudung yang ada...tu yg nak menambah koleksi lagi...erm, kuih raya tak buat @beli lagi...cop, korang buat ke beli je kuih raya...nani setkat ni beli sajer..ni dah ada si kecik ni lg macam tak sempat je nak buah..hoho...langsir raya non hado..pakai yg sedia ada sebab macam baru tukar...yg lain2 akan difikirkan nanti..yg penting duit raya utk anak sedara dan cousin2 yang masih bersekolah...siap ada syarat just yg bersekolah saje..haha...kalau nak citer segala mak nenek ttg persiapan raya ni mmg tak cukup lagi ni tp saya rasa cukup setakat ni dulu ye...

oh ye, terlupa plak, kepada sesiapa ang mencari baju raya untuk si comel korang jom terjah kedai Kasih kat SINI ye...diskaun baik untuk korang....akhir kata, selamat berhujung minggu ye kawan2....

3 comments:

sue UYA genjos said...

kempunan aku nak bli baju ngan ko...

dilazfamily said...

selamat berpuasa.wah..dah beli sikit 2 persiapan raya ker?dilaz belum lagi sebab budget belum ada lagi. tunggu tgh bulan atau hujung bulan kot.huhuhu

FizaMustafa said...

awalnya beli baju raya.err kami ni dekat2 seminggu lagi baru nak soping,baru terasa bahangnya ekekek

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...