Subscribe:

15 August 2011

Entry bergambar


Just upload gambar sebab tak tau nak tulis apa...sangat bz now...nanti2 saya update ye...





suka tengok gambar sebab nampak macam kasih debab jek...hakikatnya idakla bam bam...sekarang sedang berusaha nak bagi kasih bam bam.misi kat KK cakap berat dia tak cantik...semua FM dia reject...ish, br 2 je ko try dah cakap sume...camne ye nak wat...FM apa yg kalau baby fully BF boleh telan...saya dah runsing dan pening kepala skang ni...hai la anak..

sempat lagi menjeling walaupun sedang menyusu...

kalaula dapat bam bam cam gini confirm diamla misi kat KK tu... :(


dan cenggini...tapi masalahnya dia sangatla melasak cam boboy jek...huhu...bukan tak bagi makan..kuat makan..menyusu pun boleh tahan tp mana lemak2 dia pergi...

papepun mama sentiasa sangat bersyukur kerana kasih sihat selalu..biarla org nak cakap apa..alhamdulillah perkembangan pun sangat baik..skang ni dah suka nak mengajuk org cakap and menari bila dengar muzik.dan gigi sudah ada 6..sekarang sangat suka menangis dan merengek..tu g wat saya musykil..memang kalau umur2 cenggini suka wat perangai ye...kesimpulannya hanya mama yang tahu anak mama kan sayang...

last but not least, gambar dengan mama adalah acara wajib...










3 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

HURMMM CUMILS KASIH MASE BABY GEWAMMM AUNTY

Dayu said...

kalau kasih org kata kurus
cha apa tah lagi
lagi kecik budak tu
tp misi kat KK setakat ni takde lak lagi kata dia kurang berat
tgk lah hujung bulan ni gi check up

Ayuraza said...

ader la jugak entry..bukan nyer letak gambo je kan..hehe :P comelll nyer kasihhhh...geram nak geget..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...