Subscribe:

08 August 2011

Blogger tshirt...

Finally, baju yang ditunggu sampai gak...dah sampai hari khamis lepas tp baru dapat upload entry.tq to onie dan mereka2 yang bekerja keras nak menjayakan nak buat tshirt comel nih....dapat2 je tros try sarong kat kasih and alhamduillah its perfect with her..sib baik amik saiz 18m kalau tak ketat kot..haha..macam anak ko besar sangat nani...so, dah boleh melaram time raya..nanti semua org tau nama anak ko nani..biarla...nanti boleh wat utk mak dgn apak lak...kalau en suami saya nak pakai..hehe...so, jom layan gambar kasih dengan baju barunya..mama yg over excited...kasih layankan je..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




pandangan belakang



pandangan depan...time mama nk amik gambarna mula la dia wat aksi..so, this is the best shoot..pejam2 mata anak daraku ini...

3 comments:

Ayuraza said...

ala...comel nyer kasih..kita tak pakaikan lagi sebab baru masuk opis arini..baru dpat..sok kita post jugak...hehe :P

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

CANTIK....

F a i z a h ' s said...

alahai..rugi xtempah arituh...wuwuuw

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...