Subscribe:

15 June 2009

The winner goes to.....

Semalam aku and geng kerete ganazzz telah pergi ke Parit Sulong untuk sama2 menjayakan autoshow tahunan kat sana...sampai2 batu pahat je tros g basuh kete dulu...dh siap2 basuh kete tros ke destinasi yang nak dituju...mana lagi nak pergi, ke tempat berlangsungnya autoshow...kete aku antara yang terakir mendaftar..takpe2 yang penting sempat gak daftar...aku hantar dua2 kete kompak tu join autoshow...saje nak test market....opti masuk kategori street racer dan avy rs join kategori JDM...rupa2nya geng kereta ganazzz melaka ramai yg join...dapat jumpa kak aisyah @ hitomi coz dia anta suki join..dah tentula kategori xtreme..antara geng ganazzz yang join autoshow-->along,abun,toyol,bojan,kak aisyah...yang turun bagi support pun ramai gak-->big daddy malaysia@ cik wan,oleng,james,madi n dayah,sam n aweknya dan ramai lagi...thanks for the support...din n sue join autoshow kat todays...so, tak dapatla join sekali..takpe din wakil geng ganazzz kat todays...result autoshow kat parit sulong opti dapat nom 3 kategori street racer and avy rs nom 5 kategori JDM...alhamdulillah dua2 dapat tempat...yang bestnya sume geng ganazzz yang join autoshow dapat tempat....congratulations guys..din plak dapat nom 2 kat todays...congratulation...sampai JB je kitorang lepak makan kat McD UTM..so,next week autoshow kat PD plak...insyallah g kot...28hb nanti kat GIANT skudai plak..so,kengkawn yg nak jumpa blhla datang jengok saya di GIANT Skudai 28hb nanti eh..bagi support kat kengkawan...

2 comments:

sue-ladygenjos said...

congratzzz nani...
saingan sengit tu kat sane...

Hanani said...

tq sue...congrate to u too..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...