Subscribe:

23 June 2009

Awards from Sue



TQ to SUE kerana sudi bagi awards yang cute ni kat nani..cantik sangat sue buat...kalau rajin boleh tlg wat award nani plak...huhu...nway, aku tak sabar nak g function kat air papan..blh amik pic banyak2 then apalagi uploadla dlm blog kita kan...buat masa ni aku memang teramat bz dengan tugasan yang perlu dibuat...so sorry kalau korang bukak blog ni then tgk tak update2 lagi...

2 comments:

sue-ladygenjos said...

yu'welkam...
bole gak tlg watkan utk ko..
nnt aku watkan k..
tu ler, aku pun xsabo nak gi air papan tu...
juz risau ni skrg kerap ujan...

Hanani said...

sue-->tu la pasal su..aku dah tak sedap ati je ni..huhu

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...