Subscribe:

22 March 2012

Kali kedua

Alhamdulilah, sejak dapat tau pregnant tak banyak ragam nak kena hadap macam expecting Kasih dulu. Betulla orang cakap yang setiap anak tak sama ragamnya. Setakat hari ini alhamdulilah tak mabuk macam yang pertama. Yang pertama badan sangat lembik. Melepek je. Cuma yang kedua ni tekak je tak berapa sedap dan deria bau sangaj kuat. Selera makan melampau-lampau. Tapi bila malam je tekak jadi kembang dan tak selera tgk nasi. So, malam makan yang ringan-ringan je. Perut lak macm da nampak je. Kalau dulu da 6 bln br nampak. Apa-apa pun aku bersyukur dengan apa yang dikurniakan. Alhamdulilah.

4 comments:

Kasmawati Jaafar said...

alhamdulillah, anje =)

abah dan mak said...

Hoyeah..
nanti boleh buat gathering untuk babies 2012 :))

Miss Uya said...

Uiks! good la yg 2nd takde pape..hope ko sihat..

ehem2..nk boy ke girl?

adianiez AIDA said...

aida ari tu hingga lebih kurang 16 minggu pregnant tak bleh dinner. lepas maghrib je terus rasa nak demam! waktu pregnant dulu-dulu takde plak.

nota kaki : today first time saya terjah blog ni. jumpa sewaktu blogwalking jap tadi. da follow, senang nak dtg lagi nanti. sudi la kiranya menjejaki saya ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...