Subscribe:

15 March 2012

Tudung chiffon jadi idaman

Sekarang ni kalau yang selalu shopping online mesti suka dengan tudung chiffon 2 atau 3 layer. Tapi bukan semua ye. Masih ada yang setia dengan tudung bawal. Orang kata tudung bawal memang sentiasa ada peminat. Tak terkecuali dengan aku. Aku mengaku aku memang penggemar tudung chiffon. Maka disebabkan nak cantik sama aku ada gak jual tudung chiffon 2 layer. Tak sangka mendapat sambutan yang menggalakkan. Kepada yang dah membeli terima kasih diucapkan.

3 comments:

Puan Jiha said...

berseri2 makyung ni hehehe

lovely dots said...

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


Terima kasih.

NURUL JAMIAN said...

labuh jugak ye tudung chiffon yang nani jual ni best best

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...