Subscribe:

04 April 2012

Mood baru :)

Arini mood sangat happy sebab baru dapat update blog guna lappy. tq en suami sebab merealisasikan impian nak lappy baru. Alhamdulillah murah rezeki. Rezeki anak-anak. Bilala dah dapat update guna lappy tak tau lak nak tulis panjang-panjang maka akan masuk dratf je la.. Alhamdulillah pregnant kali kedua ni tak banyak soneh sangat macam yang pertama. Semoga akan sentiasa begini sehingga cukup bulan cuma tang tekak je kalau malam kadang-kadang kembang sangat2. Macam dah takde idea je..nanti-nanti update lagila..

1 comments:

Miss Uya said...

Untungnye!!

teringin nak lappy tp xpnah dpt.. *_*


just guna lappy-handfon jew
sedih~

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...