Subscribe:

06 March 2012

Alhamdulillah..

Alhamdulillah, salah 1 impian aku untuk tahun naga ni telah tercapai. Tak sangka seawal ini. Sujud syukur atas pemberian-Nya. Sesungguhnya Dia tahu apa yang terbaik buat kita. Ya, Kasih akan menjadi kak long. Patutla lately perangai manja terlebih dengan mama. Asyik-asyik mama. Tak larat juga nak melayan tapi tabahkan hati je. Betulla orang cakap kalau pregnant 2nd time dapat detect lambat sikit. Masa expecting kasih dulu sehari lewat terus terang double line kat upt tu. Yang ni time cek sehari lewat sangat blur. Pas seminggu terus kuar line yang kedua tu cepat je. Simptom awal pregnant kali nipun tak sama macam kasih dulu. Tu yang rasa macam takde pape je. Tapi bila rasa sakit pinggang tak hilang-hilang dan rasa mengantuk sangat-sangat seawal 9 malam tu yang macam rasa ada takde je. Dan sesungguhnya ada nyawa baru in my womb. Alhamdulillah :D. Semoga kali ni dipermudahkan segalanya dan aku dapat menjalani tempoh pregnancy dengan tenang. Amin.

12 comments:

Tengku Fauziana said...

wahwah..congrats hanani..
take care okies..
kasih dh nk jadi kakak..

veesakura said...

alhamdulillah.. congrats akak! :)

Fahreen Fredo said...

Tahniah kak nani! Yeay!

Seronok reen tengok kawan2 pregnant balik. Tumpang gumbira :)

Cyrus Amiera said...

tahniah!!! :)

m@ri@ said...

tahniah nani

F a i z a h ' s said...

Tahniah~! :) mg dipermudahkan sgala urusan...

mama shifa said...

tahniah kak nani

Mrs Nageb said...

congrat :) take care ya..

Puan Jiha said...

kakak kasih ;)

Aishah Rahim said...

Alhamdulillah. Tahniah Kak Nani. Jaga diri bebaik tau. :)

Kasmawati Jaafar said...

anjeee.. congrats!!!!

wardah @ fie shah said...

Take care tau Nani.. :)

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...