Subscribe:

17 July 2013

Tips Nak Kulit Cantik dan Flawless


Salam semua. Korang mesti ramai nak tau macam mana nak dpatkan kulit muka yang cantik, flawless, takde parut jerawat, gebu gebas setiap masa. kalau pegang dengan jari pun best je  rasa. Ha, meh saya nak share dengan yang masih mencari-cari apa produk yang paling mujarab dan berkesan tapi pada harga yang sangat berpatutan.Saya nak share testimoni yang dah dapat kulit cantik flawles gebu gebas tu ye..thanks kepada yang sudi berkongsi kisah kejayaan mereka setelah menggunakan set kecantikan Shaklee.



Sis Rozy


Sis Maz  Mazni

Teruja dan berminat? Tunggu dulu....Sebelum tu jom kita kenali apa yang ada dalam Set D:)

Kelebihan Vitamin E:
Melambatkan proses penuaan.
Membantu dalam penyerapan oksigen.
Mencegah kemusnahan vitamin A dan C.
Mengeringkan luka.
Bantu hilangkan parut & jeragat

Kelebihan Vitamin C
Membantu dalam proses pemulihan sel, seperti luka.
Membina kolagen untuk menguatkan dan menyegahkan tisu dalam badan.
Menstabilkan bahan kimia dalam badan.

Kelebihan Vitamin B Complex
Mengandungi kesemua 8 jenis vitamin B dalam kadar yang diperlukan .
Menukarkan gula dalam darah kepada tenaga.
Mencegah kelesuan dan kemurungan.
Membantu kelancaran urat saraf.
Mengelakkan stress.
B for Beauty

Vitamin-vitamin dari set kecantikan ini bukan sahaja membantu pemulihan dari segi dalaman, malah berfungsi dari segi luaran juga terutama Vitamin E. Tips !! Jika nak dapatkan kulit yang licin dan skin texture yang cantik, picitkan sebiji vitamin E Shaklee dan sapukan pada kulit muka sebelum tidur, dalam 7-14 hari kesannya sangat hebat!

Selain itu Sis Rozy and Sis Maz ini juga top up with ESP. ESP ialah PROTIEN. Kenapa protien penting bagi tubuh badan kita ?? ... sebabnya
Protien adalah makanan terpenting untuk badan kita. Tubuh badan kita terdiri daripada protein seperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma, antibody, enzim, hormone, haemoglobin dan sel-sel. Manakala sel-sel di dalam tubuh badan kita bergantung kepada protien untuk menjalankan fungsinya seperti Membina sel-sel baru, Menggantikan tisu-tisu badan yang lama@tua dengan tisu-tisu yang baru, Menggantikan tisu-tisu yang rosak @ cedera dengan tisu-tisu yang baru.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Berminat dengan Set Kecantikan? Hubungi saya:



1. PM Facebook :Hanani Hamid / FB Page : Sihat Hebat
2. Email :hanani217@gmail.com
3. SMS / Whatsapp / WeChat : 012-3485657

PENGHANTARAN
Semenanjung Malaysia : RM10
Sabah / Sarawak : RM20

Proses penghantaran menggunakan perkhidmatan GDEX, Citylink atau Pos Laju.



P/S #1 : Setiap pembelian, anda layak menerima jadual makan & tips ekslusif yg berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup di Facebook.

P/S #2 : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


2 comments:

Asyifa Mustaffa said...

vitamin b tu...becinta btul nak mknnya....berbau...! huhuhu...
skrng guna esp je...mmg best....:-)

Hanani said...

haahkan, tapi pejam mata je telan..ESP memang the best :)

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...