Subscribe:

16 October 2012

Travel Changing Diaper/ Lapik Stroller


Salam semua. Kalau dah masuk blog mummy tengah pregnant sure macam-macam nak beli untuk new baby kan. Termaaukala aku sendiri. Macam tak pernah cukup je padahal anak kedua kot. Tapi orang kata tak baik bezakan anak pertama atau anak kedua. Kalau nampak yang comel-comel terus nak beli. Tapi tengok kemampuan juga la ye...Ni pun aku beli mana yang takde je..mana yang boleh pakai aku pakaikan gak untuk new baby..tak baik membazir. Aku memang dah lama nak beli changing diaper bag ni tapi asek delay je sampaila nampak kat FB Nurul Aziyana yang dia ada buat sendiri dan harga memang berpatutan terus aku order. yela, nak buat sendiri tak pandai..huhu..aku ada gak survey kat tempat lain tapi harga agak mahal dan takde bantal karipap ni. Tengok yana ada b uat terus order cepat-cepat. Dan yang bestnya kita boleh pilih design sendiri. Yana ada buat quilt juga tapi hanya baby quilt jela...tilam dan sarung bantal pun dia ada buat. Kalau berminat korang boleh tanya terus kat FB dia ye. Pape pm kalau berminat ye. Kat bawah ni antara gambar-gambar yang di snap oleh Yana. Barang dah dipos, tunggu sampai kat tangan je ni.


-


-


-


-

-


-



Ni la travel changing diaper tu...Design boleh pilih sendiri

Bila dibuka camnila rupanya

Boleh dilipat dan senang dibawa kemana-mana







8 comments:

aziyana said...

alamak, ade entri khas la...hahahha jgn prmote lebih2 nani, malu i...btw thanks ya order..harap puas hati..segala kekurangan mintak halal

Hanani said...

hehe..benda baik takpe share..nanti boleh dapat pahala.ok, tq ye..

Tengku Fauziana said...

nani kite pun nk order gak kt yana nti..hihih..

Hanani said...

ana: order jangan tak order..best sangat

Mrs Nageb said...

sangat comel lah nani ;) pandainya yana ;)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

warghhh cam besh jerk ni nani...mudah bole lipat kemas

Lynn Karl said...

salam, bole tau berapa harga

Hanani said...

rm45 tak silap..lupa lak sis

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...