Subscribe:

21 October 2012

Berdebar

Alhamdulillah, harini dah 37 minggu 2 hari pregnant. Lagi 19 hari saje lagi ikut due date. Kalau sejarah kelahiran Kasih dulu aku cepat sehari je. Tak taula kali ni bila. Kali ni aku nak bersalin kat Bentong memandangkan dah nak cuti sekolahkan. Barang-barang dah angkut balik bentong. Tinggal baju aku dgn baju baby. tu pun sikit-sikit je. Aku kerja lagi 3 hari je then terus cuti sampai bersalin. Tak sabar nak cuti dah sebab dah tak larat bawa perut. Kali ni macam berat semacam je. Bapela berat baby keluar nanti..huhu..semoga dipermudahkan semuanya..amin..






6 comments:

linziana said...

me lagi tiga hari ni baby tokse kuar lagi hehehe...takpe enjoy dulu pasni kalu dah keluar bermula rutin tak tido mlm

Hanani said...

wah, mesti lin lagi berdebar..ingat dah bersalin..gudluck ye

Ann Ilias said...

Insya-Allah
semoga semuanya dipermudahkan untuk Nani deliver nanti
Baby masih seronok dlm perut mama dia agaknya
:))

Hanani said...

ann : tq ann..tak taula bilaa dia nak keluar..

sweethOneY said...

Nani, semoga semuanya dipermudahkan ek. Kita pun walaupun baru 29w ni dah mula rasa berdebar2 hehee first experience la katakan

Miss Uya said...

Wah..xdpt la nk tgok ko nani. lama ke stay Bentong?

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...