Subscribe:

18 July 2011

Kidz Art N Fun Zone

Pada hari sabtu yang lepas, masa saya terisi dengan begitu padat sekali..dating dengan fashya dan husna dan menghadiri kenduri doa selamat di rumah makcik en suami saya…badan memang terasa penat tapi puas…anak2 pun penat melayan mak2 yang berjimba tak hingat ni…
Memang dah agak lama saya tak bersua dengan fashya dan husna disebabkan kekangan masa yang tidak mengizinkan..macam2 nak diuruskan…saya pun baru weekend ni macam free sikit, kalau tak ada je menda nak dibuat…ok, berbalik pada citer pada sesi berjimba dengan fashya..kami telah pergi ke JJ bukit indah.. sampai2 je trus g food court untuk mengisi perut kami anak beranak yang dah kelaparan..huhu..menu mestilah dapat berkongsi dengan anak…yang kasih paling suka nasi ayam..so, saya terus g cr nasi ayam baik punya…hehe…memandangkan yang pergi hanya emak2 je so, terpaksala bergilir-gilir menjaga anak2 kecik tu..nampak je makanan bersinar2 mata memasing..suap2 bukan main banyak kasih makan..husna pun saya suap sekali…baanyak sangat kasih makan..lapar betul tu…siapa makan je terus masuk jusco..saje2 cuci mata..tenah2 sale ni saya rembat sepasang dress dengan sepasang suar…pastu kasih dah melalak2 bagi dia nenen tertido jap..terjaga je bawa gi tempat permainan kanak2…lalu2 kat situ nampak Wonder Kids..macam best tapi bayaran macam mahal je..rm3 untuk 20 minit…fashya cakap 20 minit tak cukup untuk bebudak ni nak main..terus zass gi DAISO yang jual barang2 keluaran Jepun…selesai je kitorang kuar nak jalan2..pastu ternampak satu lot kedai yang macam tempat permainan budak2…rupa2nya mmg tpt main bebudak..tengok bayaran rm8 for UNLIMITED TIME..terus mata kitorang bersinar…so, bermulala aksi2 mengejar anak2 yang teruja Nampak tempat permainan yang luas…lebih kurang sejam gak kitorang melayan..penat wei…tapi puas tengok anak sangat gumbira bermain …kitorang decide nak balik je pas dah tak larat nak layan anak2 bermain..pancit weh…
Anyway, tempat ni mmg best wo……kena simpan tenaga untuk melayan anak2 ye..so, warga JB kalau nak wat gathering pasni boleh dating sini je….jomla korang….anyway, sila lihat aksi anakku pergi berjimba…



troli menggantikan stroller...hehe

husna yang setia dengan kamera

main jongkang jongket mini...

kasih yang berusaha mendaki nak main gak

gambar tuan tanah nak tepek gak..

kasih berkerut berfikir napela kat umah takde tempat main best cam gini....


keseluruhannya tempat ni ok untuk membawa anak2 melepaskan keboringan..amaran kepada parent, tempat ni sejuk ye...

5 comments:

Aishah Rahim said...

Macam best je Kak Nani. Nanti boleh buatlah untuk BGWS.

Hanani said...

best aishah..nnt kita g ramai2 ye..

sue UYA genjos said...

amboi...seronok aku tgok kowang berjimba...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhhh sukenyer kasihhh

Hanani said...

sue:mmg best pun..penat nak melayan diorang

yanti:nnt blh bawa mya g sini..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...