Subscribe:

22 July 2011

Its Friday again....

wah, hari jumaat sudah....alhamdulillah saya masih bernafas untuk melakukan aktiviti seharian....apa ye nak wat weekend ni dan sebelum masuk ramadan ni...nampak gaya cam nak beshopping untuk raya je....tapi tak tau lagi...baju raya kami sekeluarga dah ada tapi macam tak cukup jek..now tengah berkira2 nak tambah lagi koleksi untuk raya..saya sedang mencari tudung yang simple tapi cantik...shawl ataupun yang sarung gitu je..tak kisah...sesapa yang ada tau website mana yang ada jual tudung yang best..sila share sama ye...



cantik je heliza pakai tudung ni...

3 comments:

mama shifa said...

samalah tgh carik tudung yg sarung jer tp cantik
susah nk pakai belit2 kang shifa tarik2
tudung fareeda ni mahal ler

zaidah said...

cantiknyer...modelnyer pun cantik jugak...

sue UYA genjos said...

tahun ni baju kaler ape?

hehehe boley la kite beraya bersama2...

ko balik kampung baper ari?

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...