Subscribe:

21 July 2011

Happy Birthday to me..alhamdulillah

Happy birthday to me...happy birthday to me..happy birthday to Nani...happy birthday to me....ini adalah schedule entry ye..alhamdulillah, pada hari ini dan pada saat entry ni di post genap 30 umur saya..what????? dah 30 tahun tapi rasa macam tak je..watpe nak berahsia tentang umur..bagi saya tak kisah tentang umur2 ni yang penting kita sentiasa happy dan di bawah lindunganNya...dah masuk 30 ni wishlist dah hampir dapat semuanya cuma ada lagi beberapa wishlist yang saya idamkan masih belum dapat...hadiah apa en suami bagi?? entah ye, sebab en suami saya ni bukan romantik cam suami2 org lain, so kenala redha terima dia seadanya..huhu..apa yang saya nak semoga diri saya, suami, anak dan keluarga bahagia, happy dan segala yang dilakukan mendapat keberkatanNya..amin....


baskin robbin kek yang best...nyum nyum.....bestnya kalau ada yang wat suprise tetiba bawa kek kan..huhu

aiskirim ni pun cam sedap jek..cakap nak diet tp nak melantak kemain lg

5 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hepi bithday nani...semoge panajng umo di mewahkan rezeki dan kasih dapat adik dan adik daaaaannnnn adikkkkkkkkkkkkk eheheheeeee...
wah tapi sori nani masih belum dapat nak jupe dan nak amik baju yang oder coz husband lak minggu nikh daaa kena kusus lagi kat kelantan...adeh...tak per laaa insyaallah ade masenyer nanti..tapi dah nak puase lak huhuhuuuu

Hanani said...

tq so much yanti....takpe,pape sms nani ye...baju tu nak kan?

Dayu said...

SELAMAT HARI JADI NANI
alah.. kalau orgnye comel, maintain cun apa hal nak rahsia kan umur kan
kasik reveal sudah

anyway,
semoga murah rezeki sentiasa nani
dikurniakan kebahagiaan, di samping keluarga tercinta

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

yup nani nak..sesangat oke..simpan kan tau

sue UYA genjos said...

uii...da masuk siri 3 ni...
H A P P Y B I R T H D A Y ye nani...
semoga termakbul segala wish ko...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...